Amirho33ein ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 (خواهشا تایید) معما کشتی ژاپنی وسط دریا بود … قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند … ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت .. اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را . چهار تا از افسران را صدا کرد افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ، اینکه یک ربع قبل کجا بودند و اهل کجان ؟ افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم . رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم . افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم . به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت . سوال : سارق کیست ؟؟؟ و چگونه کاپیتان او را شناخت ؟ باهوشا حلش کنند عاقا این سوال خیلی خیلی رو مخ من بود اخر فهمیدم واقعا سخته!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 دزد:رییس دریانوردان(سریلانکایی) چون پرچم ژاپن رو اگه وارونه کنیم بازم همونه و تغییری توی ظاهرش ایجاد نمیشه. 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahrooz ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 01:40، Shxyan گفته است: دزد:رییس دریانوردان(سریلانکایی) چون پرچم ژاپن رو اگه وارونه کنیم بازم همونه و تغییری توی ظاهرش ایجاد نمیشه. و نشان موز طلایی ما میرسه به شما با تشکر از حضور گرم شما در این مسابقه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkFlame ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 به منم موز طلایی بدین 1 نقل قول Don"t Worry what people say We know the Truth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در 4 ساعت قبل، Hsnrae2048 گفته است: به منم موز طلایی بدین تقدیم با عشق نقل قول .We Can Have a Richly Life Without Anything Lie. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkFlame ارسال شده در March 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25, 2021 در 20 دقیقه قبل، scorpro1234 گفته است: تقدیم با عشق موزات خیلی خطرین من به یک دونه هم قانعم نقل قول Don"t Worry what people say We know the Truth لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 17:15، Amirho33ein گفته است: (خواهشا تایید) معما کشتی ژاپنی وسط دریا بود … قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند … ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت .. اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را . چهار تا از افسران را صدا کرد افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ، اینکه یک ربع قبل کجا بودند و اهل کجان ؟ افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم . رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم . افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم . به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت . سوال : سارق کیست ؟؟؟ و چگونه کاپیتان او را شناخت ؟ باهوشا حلش کنند عاقا این سوال خیلی خیلی رو مخ من بود اخر فهمیدم واقعا سخته!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 موزه موز نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Homayun ارسال شده در May 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 SAHIH نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۲ در 01:40، Shxyan گفته است: دزد:رییس دریانوردان(سریلانکایی) چون پرچم ژاپن رو اگه وارونه کنیم بازم همونه و تغییری توی ظاهرش ایجاد نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 17:15، Amirho33ein گفته است: (خواهشا تایید) معما کشتی ژاپنی وسط دریا بود … قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند … ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت .. اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را . چهار تا از افسران را صدا کرد افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ، اینکه یک ربع قبل کجا بودند و اهل کجان ؟ افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم . رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم . افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم . به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت . سوال : سارق کیست ؟؟؟ و چگونه کاپیتان او را شناخت ؟ باهوشا حلش کنند عاقا این سوال خیلی خیلی رو مخ من بود اخر فهمیدم واقعا سخته!!!! Nice... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 در در ۱۴۰۰/۱/۱ در 17:15، Amirho33ein گفته است: (خواهشا تایید) معما کشتی ژاپنی وسط دریا بود … قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند … ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت .. اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را . چهار تا از افسران را صدا کرد افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ، اینکه یک ربع قبل کجا بودند و اهل کجان ؟ افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم . رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم . افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم . به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت . سوال : سارق کیست ؟؟؟ و چگونه کاپیتان او را شناخت ؟ باهوشا حلش کنند عاقا این سوال خیلی خیلی رو مخ من بود اخر فهمیدم واقعا سخته!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.