Amir1400 ارسال شده در March 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: سلام خدمت کارکنان محترم ارساکیا.ادمین محترم sfc بدون دلیل بنده احضار میکردن و مورد بازخواست قرار میدادن و بعد از اینکه بنده به ایشون به دلیل این رفتار غیر حرفه ای اعتراض کردم ایشون منو تهدید به بن کردن و توقیف اموالم کردن که بعد از اون تهدید من از سرور کیک و بن شدم لطفا رسیدگی بشه ممنون. مدارک (فیلم یا عکس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 21, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 با سلام و درود: مدارک مربوطه به مدریت ارسال شد. 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.