jak ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من با دوستم در حال صحبت بودیم که ناگهان این ادمین من رو بن داد و من نه تبلیغی انجام دادم و نه ای پی فرستادم و من تقاضای مدرک از ایشون رو دارم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laststorm ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 با سلام بله بنده هم شاهد بودم ایشون نه ای پی ای فرستاد نه اسمی اورد نه چیزی و ناحق بن شدند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Royaaa ارسال شده در July 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2017 (ویرایش شده) با سلام. هر تبلیغی که به سرور آرساکیا مربوط نباشد بن به همراه دارد. به طور مثال اگر کسی آیدی تلگرام بدهد و بگوید در آنجا آیپی می دهم. یا مخفف اسم یک سرور را بگوید. حتی از این طریق هم بن می شوید. مدارک برای مدیریت ارسال شد. و ایشون قضاوت خواهند کرد. موفق باشید. ویرایش شده July 15, 2017 توسط Royaaa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 درود با توجه به مدارک ارسال شده توسط ادمین مورد نظر کار ایشان صحیح بوده و شکایت شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده