mohammadys ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تو ایوینت race with me وقتی نوبت من شد که مسابقه بدم soheil.=) میاد جلوی ماشین من و من عقب میمونم صاحب ایونت که hamed. هستش همه freeze بودن چرا اون unfreeze بود؟ توی این فیلم هم میتونید مشاهده کنید • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/view/r7ou_9nmqfcrxxf8ncmbuhaacseogeustvh_2021-03-19_00-51-29.mkv/ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 باسلام خدمت شاکی محترم @mohammadys، طبق بررسی های انجام شده خطایی از سمت Organizer دیده نشد، در رابطه با فردی که از قصد جلوی ماشین شما پریده بود، شکایت شما پذیرفته شد و فرد خاطی به محض آنلاین شدن یک عدد Warn دریافت خواهد کرد. نقل قول شما مجاز به ایجاد مزاحمت در مسابقات و تلاش برای بهم ریختن آنها نیستید (مجازات: اخطار) +بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده