MiladME ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 لیدر های بسیار قدیمی افرادی که طی این چهارسال توی سرور خیلی مفید بودن و کارهای بسیار مفیدی انجام دادند و خاطره سازی کردند و سپس از بازی خداحافظی کردند ، ایدی این افراد را روی قبرها بنویسید و شب ها سرقبرهاشون نوری روشن کنید تا یادشون زنده بمونه تا کسایی که توی سرور هستند قهرمانان این چهارسال فعالیت رو بشناسند ، من خودم تازه وارد هستم اما مطمئنم کسایی بودن که زحمت های زیادی کشیدند و الان نیستن ممنون که پیشنهاد بنده رو مطالعه کردید Milad.MEهستم درود بر ❤arsacia❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 4 ساعت قبل، 2Eagle گفته است: شب ها سرقبرهاشون نوری روشن کنید تا یادشون زنده بمونه 1 ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 21:48، 2Eagle گفته است: ایدی این افراد را روی قبرها بنویسید و شب ها سرقبرهاشون نوری روشن کنید تا یادشون زنده بمونه تا کسایی که توی سرور هستند قهرمانان این چهارسال فعالیت رو بشناسند 1 کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 21:48، 2Eagle گفته است: لیدر های بسیار قدیمی افرادی که طی این چهارسال توی سرور خیلی مفید بودن و کارهای بسیار مفیدی انجام دادند و خاطره سازی کردند و سپس از بازی خداحافظی کردند ، ایدی این افراد را روی قبرها بنویسید و شب ها سرقبرهاشون نوری روشن کنید تا یادشون زنده بمونه تا کسایی که توی سرور هستند قهرمانان این چهارسال فعالیت رو بشناسند ، من خودم تازه وارد هستم اما مطمئنم کسایی بودن که زحمت های زیادی کشیدند و الان نیستن ممنون که پیشنهاد بنده رو مطالعه کردید Milad.MEهستم درود بر ❤arsacia❤ حالا همون لیدر هایی که تست نمی گرفتند چی؟ سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 11 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: حالا همون لیدر هایی که تست نمی گرفتند چی؟ اون خوب هاشو گلچین کنن آیدیشو بنویسن بالاسر قبر هاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 یکم فکر کردن به این موضوع واقعا ی پیشنهاد خوبی هست، میتوان Old های سرور که بای دادن رو بر روی قبر ها نوشت در صورتی که قابل امکان باشه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 58 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: یکم فکر کردن به این موضوع واقعا ی پیشنهاد خوبی هست، میتوان Old های سرور که بای دادن رو بر روی قبر ها نوشت در صورتی که قابل امکان باشه من خودم توی شبکه های اجتماعی زیاد رفیق دارم خیلیاشون الان نیستن ولی واقعا آدم های خوبی بودن ، این سرور چهارساله راه افتاده پس صد درصد کسایی بودن که صبح تا شب زحمت کشیدن ولی الان نیستن چقدر خوبه یادشون رو زنده کنیم تا کسایی مثل من که تازه وارد هستن اونارو بشناسن در ۱ ساعت قبل، iErfaN گفته است: یکم فکر کردن به این موضوع واقعا ی پیشنهاد خوبی هست، میتوان Old های سرور که بای دادن رو بر روی قبر ها نوشت در صورتی که قابل امکان باشه وقتی در تمام خونه هارو باز میکنن و برای مراسم های مختلف انقدر سرور زو زیبا میکنن نوشتن چهارتا کلمه روی قبر که کاری نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 (ویرایش شده) در 32 دقیقه قبل، 2Eagle گفته است: سرور چهارساله درحدود به هفت سال* ویرایش شده March 22, 2021 توسط iErfaN ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 6 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: درحدود به هفت سال* ماشاالله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در March 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 مطمئناً اگر وقتی که برای این سیستم گذاشته میشه رو برای یک سیستم کاربردی قرار بدن خیلی بهتره تا ساخت یک قبر! تکلیف اونایی که بک میدن چیه اونوقت؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2021 در 15 دقیقه قبل، iLeytoM گفته است: مطمئناً اگر وقتی که برای این سیستم گذاشته میشه رو برای یک سیستم کاربردی قرار بدن خیلی بهتره تا ساخت یک قبر! تکلیف اونایی که بک میدن چیه اونوقت؟! همونطور که ماجراهای ماورائی جالبی توی بازی داریم زنده شدن مرده هم میتونه جالب باشه مثل اونا ، تیتر جالبی برای روزنامه ها میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 8 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: مطمئناً اگر وقتی که برای این سیستم گذاشته میشه رو برای یک سیستم کاربردی قرار بدن خیلی بهتره تا ساخت یک قبر! تکلیف اونایی که بک میدن چیه اونوقت؟! دقیقا الان داشتم به این فکر میکردم 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
llPrincessll ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 ?You لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در March 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 12 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: مطمئناً اگر وقتی که برای این سیستم گذاشته میشه رو برای یک سیستم کاربردی قرار بدن خیلی بهتره تا ساخت یک قبر! تکلیف اونایی که بک میدن چیه اونوقت؟! یا نباید بک بدن اگرم بک بدن ب عنوان یک انسان مقدس ک از مرگ برگشته باید احترام بذاریم بهشون !! کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladME ارسال شده در March 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 23, 2021 در 2 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: یا نباید بک بدن اگرم بک بدن ب عنوان یک انسان مقدس ک از مرگ برگشته باید احترام بذاریم بهشون !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 30, 2023 نظرم + هست. قبرم نه ولی اگه یه مکانی باشه کسانی که مثلا بیشتر از ۲ یا ۳ سال فعالیت داشتن و برای بازی مفید بودن یک یاد بودی باشه. یه روزی هم ما قراره بریم. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2023 باسلام نظر بنده نیز - میباشد ما یکی از بازیکنان خوبمون رو از دست دادیم بنام NimaTF که نام قبلی ایشان بود ایشان برای همیشه از بین ما رفتن King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 6, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در در ۱۴۰۰/۱/۳ در 01:50، Leyt گفته است: مطمئناً اگر وقتی که برای این سیستم گذاشته میشه رو برای یک سیستم کاربردی قرار بدن خیلی بهتره تا ساخت یک قبر! تکلیف اونایی که بک میدن چیه اونوقت؟! زامبی یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ در 11:18، MiladME گفته است: لیدر های بسیار قدیمی افرادی که طی این چهارسال توی سرور خیلی مفید بودن و کارهای بسیار مفیدی انجام دادند و خاطره سازی کردند و سپس از بازی خداحافظی کردند ، ایدی این افراد را روی قبرها بنویسید و شب ها سرقبرهاشون نوری روشن کنید تا یادشون زنده بمونه تا کسایی که توی سرور هستند قهرمانان این چهارسال فعالیت رو بشناسند ، من خودم تازه وارد هستم اما مطمئنم کسایی بودن که زحمت های زیادی کشیدند و الان نیستن ممنون که پیشنهاد بنده رو مطالعه کردید اونوقت اگه بک زدن دوباره زنده شن؟ نظرم (-) هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در ۱ ساعت قبل، OmidGH گفته است: زامبی پیشنهاد خوبیه ! (+) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 یاد سربازی افتادم که ۲ سال نیستم که یکی تا اون موقع از ما یادی کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 1 ساعت قبل، faty1 گفته است: یاد سربازی افتادم که ۲ سال نیستم که یکی تا اون موقع از ما یادی کنه ی سوال مگه Faty1 که میشه اسم دختر دختر مگه میره سربازی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 3 دقیقه قبل، iReZa گفته است: ی سوال مگه Faty1 که میشه اسم دختر دختر مگه میره سربازی؟ خطرناک شد وقت فراره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده