Mojikhan ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ايشون ايونت برگزار كردن آخر ايونت وقتي دونفر مونده بوديم داشتيم با mp5 ميزديم همو بدون اينكه freez كنن snipe دادن لطفا رسيدگي شه بدون هيچ اطلاعي به ما گان دادن • مدارک (فیلم یا عکس): مدركي ندارم لطفا از خودشون فيلم بگيرين. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 با سلام بنده اصلا نمیدونم چه مسابقه ای برگذار کردم که این کار رو کردم بعدش چون معمولا من در روز ۱۰ مسابقه برگذار میکنم لطفا یک مدرک بدین که شما اصلا تو ایونت من بودید، در ضمن من توی ایونت خودم هر اسلحه ای دوست داشته داشم میدم و شما حق اعتراض ندارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 17, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @Mojikhan، شکایت شما رد شد. پ.ن: برگزار کننده ی مسابقه می تواند در هر لحظه تفنگ های مختلفی را به شرکت کنندگان بدهد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده