MrAryan ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 (ویرایش شده) مشخصات اکانت خودم = مشخصات اکانت ادمینی که ازش شکایت دارم = شاهدین = همه پلیر هایی که اون ساعت آنلاین بودند توضیحات = سلام ، من از ادمین Abbas شکایت دارم که بیخود و بی دلیل ایونت رو میبندن ، من حتی دلیل بسته شدن ایونت رو نمیدونم چون تا خواستم جوین رو ببندم دیدم استوپ داده نا توانی ایونت ، عزیزم سرور بابات نیست که همینطور میبندی ایونت رو ، قانون داره و خوشحال میشم مدرک خوبی داشته باشی برای این کارت امیدوارم ادمین های دیگه برای دوستیشون با این ادمین طرفداری شو نکنن مدرک = ویدیو ایونت : https://s17.picofile.com/file/8428211000/20210317_032443.mp4.html لطفا مدارک رو برای ادمین نفرستید ، همینجا لینکش رو بدید تا همه ببینن ویرایش شده March 17, 2021 توسط MrAryan ویرایش متن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlBeRT ارسال شده در March 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 مدارک برای مدیریت محترم ارسال شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 17, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2021 (ویرایش شده) با سلام و درود: شکایت شما در حال بررسی هست. شاکی گرامی @MrAryan،شکایت شما رد شد. باتوجه به مدارک ارسالی ادمین و خود شما نحوه ی مدیریت مسابقه ی Last Man Standing به درستی انجام نشده است. +بسته شد. ویرایش شده March 18, 2021 توسط Meli 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده