Wilson ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. اومدم ریپورت میدم میگه به ملی بگو شما چی کاره ای پس؟ چت کردن هم بلد نیستن چه برسه فینگلیش الکی هم گوتو میکنه وقتی میتونه جوابو تو ریپورت بده! • مدارک (فیلم یا عکس): ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 سلام جونه دل, اولا که من نیک نیم نمیفروشم گه از خودم قیمت بدم دوما ملی انلاین نبوده و گفتم برو تلگرام پی ام بده چیزی که از خودمم در نیوردم از سوپروایزر سرور پرسیدم حالا اینکه شما بلاکید مشکل من نیست ملی هم انلاین نبوده که بهشون بگم و گفتم تو فروم پی ام بدین. موضوع گوتو هم این بود که بیام رو مایک توضیحاته لازمو بدم بهتون که مثل اینکه شما راضی از گوتو کردن نبودید و با اعتراض کردن مارو بدرقه کردید. راجع به لحن صحبت و فینگلیش اگه مجازاتی هست اعمال کنید. یا علی. 3 سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 12, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @GelofeN، شکایت شما تایید / رد شد. اخطار های لازم به امین مربوطه در رابطه با دستور زبان FEnglish داده خواهد شد. ادمین / هلپر می تواند در هر زمان احساس کنند که نیاز به توضیحات در Voice chat هست، از دستور های خود استفاده کندد. +بسته شد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده