yasin1386 ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 #scofield • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داخل ایونت بودم ایشون گفتن یک نفر f و یک نفر g بعد من g کردم رو موتور یک نفر ایشون من رو کیل داد به چه دلیل من رو کیل دادن • شاهد ها: محتویات داخل عکس • مدرک/عکس یا فیلم : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 با سلام.برگزار کننده مسابقه 24 ساعت مهلت برای ارسال مدارک و رد شکایت دارند. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 با سلام مدارک ارسال شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 با سلام. طبق مدارک ارسال شده از سمت برگزار کننده مسابقه، شما به درستی از جریان مسابقه حذف شدید. شکایت شما رد شد.+بسته شد. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده