رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد کردن شکایت بی دلیل-Kyarash

Wilson

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: GeNeRouS.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kyarash.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام.

همه میدونن که اگه سواره ماشین کسی بشیم و بلافاصله از سرور خارج بشه تا بیمه ماشین نپره Non-RP حساب میشه.

که سر همین قانون قبلا که من هلپر بودم یک نفر دقیقا همین شکایتو از من کرد و من SV گرفتم و همین مدارک بود.

اگه قصد پارتی بازیه بگید ما هم بدونیم چون هنوز تو تاپیک شکایت هلپر ها شکایتی که از من شده بود هست.

کجای شکایت من مدارک کافی نبوده؟ با موتور داشته میرفته خورده به دیوار در موتورو باز کرده من سریع F کردم وارن F کردن من هم اومده تو مدرک و طرف /q داده این کامل نیست؟ حتما نباید وارن کال بیاد که Non-RP حساب بشه اول برین شکایات هلپرارو چک کنید بعد بررسی کنید مگه هلپرو لیدر استف نیستن جفتشون؟ وقتی سوار موتور یا ماشین کسی میشی بعضی وقت ها وارن کال نمیاد که این اینجوری بود من در حال فرار ام که نیاد F کنه چجوری هم اسکرین بگیرم از طرف هم در برم که F نکنه؟ نمیشه هر 2 کارو انجام داد هم زمان.

فکر نکنم مدرکم مشکلی داشته باشه چون این مدرکو قبلش دادم به Matin و تایید کرد شکایتو.

• مدارک (فیلم یا عکس): AG_SA_0105.jpg

AG_SA_0108.jpg

تاپیک من:

• مرسی 1

????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ?????

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست

با سلام و درود:

شاکی گرامی @GelofeN، شکایت شما تایید شد.

ادمین خاطی مجازات شدند.

+بسته شد.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

❤️ NwA ❤️

Still Free CreW

━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...