Partisan ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: موجود در Screen shot • توضیحات: با سلام , این بازیکن که درخواست Service medic داده بود و من Accept کردم و رفتم سراغش و وقتی رسیدم این داشت به راه خودش ادامه میداد تا سوار ماشین بشه , گفتم چرا داری میری Service medic دادی بزار Heal بدم و گفت {نمیخوام} . ایشون اگه Heal نمیخواستن میتونستن Service medic رو Cancel کنن که نکردن و این همه راهو اومدم. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 والا مدیک به این سوسولی ندیده بودیم دیگه برا هرچیزی که نباید شکایت گذاشت ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 چه جالب ولی جایی از قوانین ننوشته مشکل داره...! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 در 13 ساعت قبل، MASIH گفته است: چه جالب ولی جایی از قوانین ننوشته مشکل داره...! چرا هست میگه اگه مدیکی که کم مونده برسه اگر Cancel medic/ کند مجازات دارد 1 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 در 14 ساعت قبل، MASIH گفته است: چه جالب ولی جایی از قوانین ننوشته مشکل داره...! حتمااا برو قوانین رو مطالعه کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 با سلام. شکایت شما تایید شد.- لغو کردن درخواستها (مانند mechanic یا medic) بعد از رسیدن افراد. فرد خاطی به مدت 30 دقیقه توسط ادمین به زندان رفت.+بسته شد. 1 زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده