NiKoTiNe ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: سلام من وارد بازی شدم بدون دلیل بن شدم اون هم آپی بن و هیچ اکانتی لوگین نمیشه تو UCP هم رفتم دیدم که بن نیستم میخوام بدونم چرا IP بن شدم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده March 6, 2021 توسط AmirHo3in1382 ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. همونطوری که میدونین IP در ایران ثابت نیست و با هر بار ریست مودم یا اینترنت عوض میشه. حالا این چه ربطی به موضوع داره؟اینکه IP شما عوض شده و تبدیل به IP ای که من از قبل بن کرده بودم شده،مشکل شما با ریست اینترنت و یا مودم حل خواهد شد. موفق باشید. 1 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در March 7, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @AmirHo3in1382، شکایت شما رد شد. لطفا برای برطرف کردن این مشکل یک بار مودم (در صورت وصل شدن با موبایل همراه یک بار دستگاه خود را به حالت هواپیما گذاشته و از آن حالت خارج کنید) خود را خاموش و روشن کنید. در صورت برطرف نشدن این مشکل در انجمن یک پیام خصوصی به شناسه ی SFC ارسال کنید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده