Gibson ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامیه افرادی که در ایونت بودن • توضیحات: یکی دیگ کارجک میکنه بعد این اقا به جایی اینکه اونو کیل کنه منو کیل میکنه • مدارک (فیلم یا عکس): ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در حال بررسی...برگزار کننده مسابقه، 24 ساعت مهلت برای ارسال فیلم از مسابقه دارند. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در 15 ساعت قبل، Soul گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمامیه افرادی که در ایونت بودن • توضیحات: یکی دیگ کارجک میکنه بعد این اقا به جایی اینکه اونو کیل کنه منو کیل میکنه • مدارک (فیلم یا عکس): سلام ایشون بدلیل carjack=kill کیل کردیم و شخض دیگه ای سواره monster بود Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 https://s16.picofile.com/file/8427144626/gta_sa_2021_03_06_07_32_40_850.avi.html Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در March 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در 2 ساعت قبل، Erfan23 گفته است: سلام ایشون بدلیل carjack=kill کیل کردیم و شخض دیگه ای سواره monster بود خیر اول من سوار ماشین شدم بعد نفر بعدی اومد منو کارجک کرد ولی احتمالا شما ندیدین در 2 ساعت قبل، Erfan23 گفته است: سلام ایشون بدلیل carjack=kill کیل کردیم و شخض دیگه ای سواره monster بود در 2 ساعت قبل، Erfan23 گفته است: https://s16.picofile.com/file/8427144626/gta_sa_2021_03_06_07_32_40_850.avi.html اگر این فیلمی هست که از ایونت گرفتین که این کامل نیست وتقریبا از اواخر ایونت فیلم گرفتین از اول نیست ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 مدرک ارائه شده از سمت برگزار کنندگان مسابقه کامل نیست.افراد مذکور تا پایان مهلت داده شده، مهلت برای ارسال مدارک کامل دارند. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در 2 ساعت قبل، Soul گفته است: خیر اول من سوار ماشین شدم بعد نفر بعدی اومد منو کارجک کرد ولی احتمالا شما ندیدین اگر این فیلمی هست که از ایونت گرفتین که این کامل نیست وتقریبا از اواخر ایونت فیلم گرفتین از اول نیست ما داخل قوانین اونت گفتیم دیدن هرگونه کار جک مساوی این با کیل شما هم کارجک کردی منم شمارو کیل دادم نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در March 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 در ۱ ساعت قبل، Ariyansaneii گفته است: ما داخل قوانین اونت گفتیم دیدن هرگونه کار جک مساوی این با کیل شما هم کارجک کردی منم شمارو کیل دادم باشه شما مدارکی که نشون میده من اول کارجک کردم رو بفرست دیگ اگ اینطوری باشه شکایت رد میشه تمام ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MetalHeart ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم.در مدارک ارائه شده از سمت شما، برگزار کننده مسابقه مشخص نیست.در صورتی که مدارک کامل تری (که در آن برگزار کننده مسابقه مشخص باشد) دارید آن را در تاپیک دیگری ارسال کنید. شکایت شما رد شد.+بسته شد. زنـבه ام هرچـہ زـבے تیغـہ بـہ شریاט نرسیـב خیز برבار ببینم خطرے هم בاری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده