MatriX ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این اقا[mohammadamin] شکایت کرده در صحفه پلیس ولی اسمی از من نبرده و این لیدر میاد fw الکی میده من به این اقا هم گفتم که لگ اینترنت بودم پول ازادی از jail هم دادم براش و خلاصه مشکلمون رو حل کردیم و این لیدر الکی fw میده. لطفا پیگیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): ---- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @MisGuiDaD مدارک برای ادمین مورد نظر ارسال شد. یا حق . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد، عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده است.بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده