sotvan1 ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دوست ایشون alirezzza داشتن با اینفرنوس یکنفر رو تعقیب میکردن که بهش تیکت بدن در حین تعقیب ماشین اسیب میدید و یا تیپی میشد که ایشون درست میکردن من گفتم ریکوردت میگیرم داری اینکارو میکنی و گفت آفرین تا اینجا هیچ مشکلی نیست... اما بعد چند لحظه ایشون ترمز میکنن و وقتی نزدیکشون میشم و اطلاعات من و vehicle ام رو برمیدارن بلافاصله موتور من tow میشه شکایت بنده برایه سو استفاده و انجام بی دلیل vehicle respawn • مدارک (فیلم یا عکس): به علت انتشار نشدنه چت اقلیت به سوپروایزر محترم ارسال شد در 3 ساعت قبل، sotvan1 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دوست ایشون alirezzza داشتن با اینفرنوس یکنفر رو تعقیب میکردن که بهش تیکت بدن در حین تعقیب ماشین اسیب میدید و یا تیپی میشد که ایشون درست میکردن من گفتم ریکوردت میگیرم داری اینکارو میکنی و گفت آفرین تا اینجا هیچ مشکلی نیست... اما بعد چند لحظه ایشون ترمز میکنن و وقتی نزدیکشون میشم و اطلاعات من و vehicle ام رو برمیدارن بلافاصله موتور من tow میشه شکایت بنده برایه سو استفاده و انجام بی دلیل vehicle respawn • مدارک (فیلم یا عکس): به علت انتشار نشدنه چت اقلیت به سوپروایزر محترم ارسال شد پس میگیرم. هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/17582-abuse-cmd-parham/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 4, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 در 4 ساعت قبل، sotvan1 گفته است: پس میگیرم. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Be Strong Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/17582-abuse-cmd-parham/#findComment-209432 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده