Carroll ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: آخرین ورود من به سرور 2021/03/01 بوده تا و در تاریخ 2021/03/03 بنده از اقلیت کیک شدم که 2 روز میشه و به اشتباه کیک شدم، اگر دلیل دیگری داره بفرمایید@Ryse . پ.ن اگر شکایت قبول شد نیازی به مجازات کردن لیدر نیست فقط بنده رو به اقلیت برگردانید. • مدارک (فیلم یا عکس): کلیک Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 شما به دلیل حضور نداشتن در 3 وار مجازات شدید قبلش به من خبر میدادید بهتر بود تا اینکه شکایت الکی کنید. I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد، شما به دلیل حضور نداشتن در وار های اجباری روز چهارشنبه بدون دلیل موجه از اقلیت اخراج شدید.بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده