رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Warn بی دلیل _ Meli

Sepehr

ارسال‌های توصیه شده

با سلام خدمت SFC گُل

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: _Sepehr.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Meli.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: HO%5BS%5DEIN.png

• توضیحات: من ساعت ۱۲ظهر یه /Ad دادم که توی اَد هیچ توهینی نکردم ولی اَد به دلالیلی رد شد (اکیک هم نشدم فقط اَد رد شد) بعد ساعت ۱شب  Meli میاد به دلیل بد اَد وارن میده که من اصلا تا چند ساعت قبل هم هیچ اَدی نداده بودم من اونموقع داشتم با حسین (شاهد) میرفتم تا ماشینمو اسپرت کنم که دیدم یهو اکیک شدم و وارن داد حسین خوند دید به دلیل اَد بوده و من اونموقع نزدیک  CNN هم نبودم اومد اس اس بگیره ادمین چت رو پاک کرد بعد از اون من با ۲تا ادمین هم صبحت کردم گفت شکایتتو مطرح کن(با این شرایط نیازی به مدرک نیست چون مدرکی باقی نذاشتن) بعد خودشون از Meli مدرک میخوان

ممنونم از SFC عزیز برای تلاش شبانه روزیش

• مدارک (فیلم یا عکس): 

• دوست دارم که 1
  • هاها 7
  • چی چی 1

?Sepehr?

?xSepehr.png?

⚡

زن 

زندگی 

آزادی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @xSepehr

شکایت شما رد شد.

دلیل: شما 2 بار Ad/ بی مورد دادید که یک بار Kick شدید باره دیگر آگهی نا مربوط دادید که طبق قانون ذیل:

در در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:
  • اطلاعیه‌ها و تبلیغات عمومی (ad/):

موارد غیرمجاز (مجازات: Kick)

در صورت تکرار مستقیماً مجازات فرد اخطار خواهد بود.

برای بار دوم باید Warn دریافت میکردید که به اشتباه Kick شدید توسط ادمین دیگر، همچنین پس از آن دیگر وارد بازی نشدید تا مجازات را دریافت کنید.

مدارک:

hdh_photo_2021-03-04_17-46-23.jpg

• بسته شد •

ویرایش شده توسط Meli
  • دوست دارم که 1
  • هاها 8
  • چی چی 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...