MrHIDDENAG ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: None • توضیحات: سلام من پلیری ساده هستم و در سرور ثبت نام کردم تا اکانتم رو برای ارتقای لول به حالت ای اف کی بزارم و داشتم با کسی حرف میزدم که ناگهان ادمین شرح داده شده اومد و بنده رو بدون دلیل آیپی بن کرد ، ممنون میشم پیگیری بشه و دلیل هم به بنده اطلاع بدید • مدارک (فیلم یا عکس): 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در March 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2021 نگاهی به قوانین: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود). در عکس ارسالی شما دارای تاریخ و زمان نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در March 2, 2021 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 با سلام و درود: شاکی گرامی @MrHIDDENAG، شکایت شما رد شد. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) پ.ن: اخطار های لازم به ادمین مربوطه داده شد. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده