Elyass ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام . من جلوی خونه بودم و منتظر دوستم بودم که ایشون اومد و اول nrg منو زد چرخ هاشو پنچر کرد . من هیچی نگفتم ولی ایشون منو dm کرد . و همونطور که میدونید مجازات ازار و اذیت بازیکن fw هست . لطفا رسیدگی کنید و حتما مجازات بشه این فرد.......... • مدارک (فیلم یا عکس): ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CIGARETTE DREAMS THAT ARE ROLLED BETWEEN THE PAPERS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 @elyaab1382 به من ربطی نداری ولی اینجا باید شکایت کنی زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pof ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 با سلام و وقت بخیر خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد. شما باید در فکشن مربوطه شکایت کنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده