Carroll ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام اشتباهات FEngelish ایشون رو با رنگ قرمز و جمله درست را با رنگ سبز نمایش میدهم. Befarmaid Befarmayid ?Mikhayd kasi ke khune shoma ro rent karde bendazid birun ia rent house ro gheyr fa'al konid ?Mikhayd kasi ke khuneye shoma ro rent karde bendazid birun ya rente house ro gheyre fa'al konid و در اخر Q/ کرد • مدارک (فیلم یا عکس): در قسمت بالا قرار داده شده است ویرایش شده February 23, 2021 توسط Carroll :X 1 Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arad ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 (ویرایش شده) من crash شدم و پیش شما آمدم و جواب سوال شما رو دادم. مدارک: (در حال آپلود) ویرایش شده February 24, 2021 توسط arad تغییر جمله 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arad ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 مدارک به @BiG و @FcPoker ارسال شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در رابطه با رعایت نکردن FEnglish هلپر مربوطه در حین صحبت با شما قبول شد و اخطار های لازمه رو دریافت کردند. در 22 ساعت قبل، Carroll گفته است: و در اخر Q/ کرد اما در رابطه با این موضوع، هلپر چند دقیقه بعد از خروج از بازی پیشتون اومدن و بهتون کمک کردن که بنده هم در جریان بودم. موفق باشید.بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده