RoseRain ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده 2 شکایت از این شخص محترم دارم: 1- Q on Wanted 2-سواستفاده از Bug زمانی که تحت تعقیب هستند! مدارک (فیلم یا عکس): 1- 2- ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashruB ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 با سلام و احترام در رابطه با این موضوع باید بگم که متاسفانه من در اون لحظه باگ شده بودم و روی هوا بودم حتی ادمین @MoBiNMN و @SAEED138422 که ایشون ریپورت داده بودن امده بودن شاهد این قضیه هستن. درضمن من الان هم که وارد بازی شدم توسط cop به زندان رفتم. در هر حال تصمیم با ادمین مربئطه می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در February 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، PADESHAH گفته است: در رابطه با این موضوع باید بگم که متاسفانه من در اون لحظه باگ شده بودم و روی هوا بودم حتی ادمین @MoBiNMN و @SAEED138422 که ایشون ریپورت داده بودن امده بودن شاهد این قضیه هستن. شما از قصد با دوستانتون رفته بودین تو باگ و ادمین هم شاهد بودن که قصدتون ایجاد آزار و اذیت بوده, و از چتتون (در مدارک فوق) مشخصه که چقد از حرفاتون صحت داره! و از ادمین @SAEED138422 تشکر میکنم بابت رسیدگی, این شکایت ارزش جواب دادن و بحث نداره باتشکر. '' برای مظلوم نمایی دیره دوست گرامی'' ویرایش شده February 24, 2021 توسط RoseRain ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pof ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 با سلام و وقت بخیر خدمت شاکی محترم. شکایت شما تایید شد. فرد خاطی ب دلیل اینکه تهد تقیب بوده است و فرد مورد نظر از باگ سوء استفاده کرده, مشمول 1 Warn و در حال وانتد کیل /Q کرده و 60 دقیقه Ajail میشود. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده