BardiaRs ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: گفت که یه لحظه خونتو بده زود پس میدم بهت گفتم باشه بعد دادم دیکه پس نداد ولی من از این حرفش ss دارم و بعد دید ادین اوردم خونه رو sel to state کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 با سلام و وقت بخیر خدمت شاکی محترم. شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نمیباشد (/Timestamp نیز روشن نیست و مدرک فاقد اعتبار میباشد). در صورتی که تمام ادعا های شما صحیح باشند، شما به خواست خودتون و کاملا آزادانه خانه ی خود را به فرد ذکر شده فروختید (پس از فروش جلوی خانه این متن وارد شده: Owned by: MamaliO، یعنی مالکیت کامل برای بازیکن ذکر شده میباشد) پس سحل انگاری از خودتون بوده. پ.ن: شکایت در هر صورت رد گردید، اما این مسئله ممکن است مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده