View ارسال شده در February 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2021 رو سنگ قبر یکی نوشته بود در سن ۱۰۵ سالگی به دیار باقی شتافت آخه نوکرتم شتافت چیه؟! اینو دیگه به زور بردن! شایدم بکسل کردن! معلم یه کرم گذاشت رو میز و یه قطره از مشروبات الکلی ریخت روش ... کرم نابود شد! بعد گفت: دیدید چی به سر کرم اومد؟ چه نتیجه ای میگیریم ؟؟ همه با هم گفتن : باید مشروبات الکلی بخوریم تا کرم های بدنمون از بین برن! معلم دید اینا زبون آدم نمیفهمن ، یه ظرف پر مشروب گذاشت جلوی یه الاغ و به بچه ها گفت: ببینید حتی الاغ هم از این نمیخوره! چه نتیجه ای میگیریم ؟؟ همه با هم گفتن : نتیجه میگیریم هرکی نخوره خره! ﻃﺮﻑ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﮕﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﺻﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺷﮏ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﻤﺎﻥ ﺗﮑﺎﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯾﻢ !!! ﻣﺠﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﺍﺣﺴﻨﺖ ، ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﺷﯿﺮﺍﺯ ! ملت شبا دست مي کشن به موهاي عشقشون و خوابشون مي بره منم با چراغ قوه ى گوشيم بازي مي کنم نور مي ندازم تو چشم پشه ها 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 1+ گلابی نقره نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlayeR ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 :|| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliWarrior ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 نقل قول اگر صدایی از گذشته تورا به روزای قدیم دعوت کرد بدان که تنهایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 در 18 دقیقه قبل، mns گفته است: کل فروم شده عکس تو تازه ریجستر کردی؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliWarrior ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 در 7 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: کل فروم شده عکس تو تازه ریجستر کردی؟ میخوام اسم عوض کنم باید 50 تا بفرستم مجبووووورم درکم کن نقل قول اگر صدایی از گذشته تورا به روزای قدیم دعوت کرد بدان که تنهایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ در 08:14، Arshiya65 گفته است: ﻃﺮﻑ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﮕﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﺻﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺷﮏ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﻤﺎﻥ ﺗﮑﺎﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯾﻢ !!! ﻣﺠﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﺍﺣﺴﻨﺖ ، ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﺷﯿﺮﺍﺯ ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در March 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۴ در 01:46، OmidGH گفته است: 1+ گلابی نقره ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در May 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ در 08:14، Arshiya65 گفته است: رو سنگ قبر یکی نوشته بود در سن ۱۰۵ سالگی به دیار باقی شتافت آخه نوکرتم شتافت چیه؟! اینو دیگه به زور بردن! شایدم بکسل کردن! معلم یه کرم گذاشت رو میز و یه قطره از مشروبات الکلی ریخت روش ... کرم نابود شد! بعد گفت: دیدید چی به سر کرم اومد؟ چه نتیجه ای میگیریم ؟؟ همه با هم گفتن : باید مشروبات الکلی بخوریم تا کرم های بدنمون از بین برن! معلم دید اینا زبون آدم نمیفهمن ، یه ظرف پر مشروب گذاشت جلوی یه الاغ و به بچه ها گفت: ببینید حتی الاغ هم از این نمیخوره! چه نتیجه ای میگیریم ؟؟ همه با هم گفتن : نتیجه میگیریم هرکی نخوره خره! ﻃﺮﻑ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﮕﯿﺪ ﺍﮔﺮ ﺻﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺷﮏ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺟﺎﯾﻤﺎﻥ ﺗﮑﺎﻥ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯾﻢ !!! ﻣﺠﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﺍﺣﺴﻨﺖ ، ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺗﻤﺎﺱ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﺷﯿﺮﺍﺯ ! ملت شبا دست مي کشن به موهاي عشقشون و خوابشون مي بره منم با چراغ قوه ى گوشيم بازي مي کنم نور مي ندازم تو چشم پشه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ در 15:46، AliWarrior گفته است: میخوام اسم عوض کنم باید 50 تا بفرستم مجبووووورم درکم کن @AliWarriorقبول داری 90 درصد ما وقتی در دوران جاهلیت و نوبی بودن اسم فروم رو گذاشتن من خودم وقتی فهمیدم دیگه نمیشه عوض کرد ضربه ی بزرگی خوردم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliWarrior ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 در 4 ساعت قبل، Arshiyaii گفته است: @AliWarriorقبول داری 90 درصد ما وقتی در دوران جاهلیت و نوبی بودن اسم فروم رو گذاشتن من خودم وقتی فهمیدم دیگه نمیشه عوض کرد ضربه ی بزرگی خوردم من اون موقع برام اصلا مهم نبود ک توی فروم اسمم چیه فقط میخواستم ثبت نام کنم البته اسم قبلیم (MNS) به معنی مسی نیمار و سوارز بود نقل قول اگر صدایی از گذشته تورا به روزای قدیم دعوت کرد بدان که تنهایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTughStyle ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در June 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2021 یه موز طلایی میدم بهت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mebiyezmo20 ارسال شده در August 9 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9 داشتم زردالو میخوردم توش کِرم دیدم جیغ کشیدم بابام گفت بخاطر کرم سالم ناراحت نشو هروقت کرم نصفه دیدی ناراحت شو... قانع شدم رفتم باقی زردالوهارو خوردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 خوبه نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.