TORKAMANKING ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 سلام من بدون میکروفون ویس میدم .یعنی با هدفون و هندسفری .بنظرم بهترین چیز هندسفری هست .صدا هم خیلی خوب میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در 14:46، Shxyan گفته است: سلام عرض میکنم خدمت پلیرهای عزیز آرساکیا; شاید شما هم از اون دسته باشین که میکروفون ندارن اما دوست دارن مایک بدن. امروز من اینجام که بهت یاد بدم چطور با کیفیت بالا مایک بدی! __________________________________________________________________________________________________ وسایل مورد نیاز: 1.مودم 2.گوشی Android 3.برنامه WoMic (برنامه WoMic رو باید هم واسه PC نصب کنین هم اندروید) لینک دانلود Womic برای PC: https://wolicheng.com/womic/softwares/wo_mic_client_setup.exe لینک دانلود Womic برای Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wo.voice2 __________________________________________________________________________________________________ طریقه ی اجرا: وقتی هر دو رو نصب کردین (گوشی و کامپیوتر رو به یک مودم وصل کنین.) 1.وارد Womic که توی اندروید هست بشید. 2.روی چرخ دنده ها بزنین گزینه اول Transport رو Wi-fi انتخاب کنین. 3.برگردین روی صفحه ی اول علامت استارت جفته چرخ دنده رو بزنین. 4.یک پیام ظاهر میشه: Started. Please connect by Wi-fi(Va tooye parantez ye IP mide) 5.برنامه Womic Windows رو اجرا میکنین. 6.گزینه ی Connection رو میزنین و سپس Connect. 7. گزینه ی Wifi رو انتخاب میکنین. 8. توی کادر IP ای که توی گوشی بود رو وارد میکنین و Connect رو میزنین. __________________________________________________________________________________________________ اگر Connect شد اما صداتون نمیرفت طبق فیلم زیر انجام بدین: حالشو ببرین مشکلش چیه؟ نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thethugstyle ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 من که مایک دارم ولی جالب بود و کاربردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 بنظر من اگه برنامه DroidCam رو نصب کنید بهتره و کیفیت صدای خیلی بالایی رو میده. نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در September 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2021 بسبار عالی و کاربردی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در October 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 دوستان من تست کردم و حتی وصل شد ولی صدا خیلی ضعیفه تمام تنظیمات pc وگوشی رو چک کردم ولی ضعیفه نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 ماشالله نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۸ در 11:08، Sepehr گفته است: ماشالله عالی نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 2 دقیقه قبل، Hazzard گفته است: عالی زیبا نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 20 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: زیبا عالی نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 2 دقیقه قبل، Hazzard گفته است: عالی جذاب نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 14 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: جذاب خوشگل نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 44 دقیقه قبل، Hazzard گفته است: خوشگل به به نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 11 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: به به صحیح نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 2 ساعت قبل، Hazzard گفته است: صحیح درست نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 2 ساعت قبل، Sepehr گفته است: درست خیلی ام خوب نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در 43 دقیقه قبل، Hazzard گفته است: خیلی ام خوب عالی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: عالی زیبا نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 در ۱ ساعت قبل، Hazzard گفته است: زیبا بیا این بازی کثیف رو تموم کنیم نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در November 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2021 در 6 ساعت قبل، Sepehr گفته است: بیا این بازی کثیف رو تموم کنیم اوکی نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 یادش بخیر این تاپیک چه بیکار بودم اینو نوشتم نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverGrown ارسال شده در March 31, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ در 11:41، iErfaN گفته است: @Shxyan جان ی سوال: میکروفن که دارم ، هنوز برنامه رو هم تست نکردم ، اما طبق گفته های شما فکر میکنم از حجم اینترنت کم میشه. آیا راهی برای اتصال با USB وجود داره؟ که اگه یک نفر مشکلی داشت بتونم راهنماییش کنم. از حجم اینترنت کم نمیشه نمیدونم برنامه SHAREIT رو یادتونه یا نه ولی این برنامه هم با استفاده از وای فای میشد فایل انتقال داد بدون پرداخت هزینه و در اصل پایگاه داده خود شما هستید و از خود شما دانلود میکنه پس دیتا هایی که ارسال میشه بین گوشی و سیستم شما بدون صرف اینترنت هست نقل قول سلطان قلب ها ===> Price لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2022 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ در 14:46، Shayawn گفته است: سلام عرض میکنم خدمت پلیرهای عزیز آرساکیا; شاید شما هم از اون دسته باشین که میکروفون ندارن اما دوست دارن مایک بدن. امروز من اینجام که بهت یاد بدم چطور با کیفیت بالا مایک بدی! __________________________________________________________________________________________________ وسایل مورد نیاز: 1.مودم 2.گوشی Android 3.برنامه WoMic (برنامه WoMic رو باید هم واسه PC نصب کنین هم اندروید) لینک دانلود Womic برای PC: https://wolicheng.com/womic/softwares/wo_mic_client_setup.exe لینک دانلود Womic برای Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wo.voice2 __________________________________________________________________________________________________ طریقه ی اجرا: وقتی هر دو رو نصب کردین (گوشی و کامپیوتر رو به یک مودم وصل کنین.) 1.وارد Womic که توی اندروید هست بشید. 2.روی چرخ دنده ها بزنین گزینه اول Transport رو Wi-fi انتخاب کنین. 3.برگردین روی صفحه ی اول علامت استارت جفته چرخ دنده رو بزنین. 4.یک پیام ظاهر میشه: Started. Please connect by Wi-fi(Va tooye parantez ye IP mide) 5.برنامه Womic Windows رو اجرا میکنین. 6.گزینه ی Connection رو میزنین و سپس Connect. 7. گزینه ی Wifi رو انتخاب میکنین. 8. توی کادر IP ای که توی گوشی بود رو وارد میکنین و Connect رو میزنین. __________________________________________________________________________________________________ اگر Connect شد اما صداتون نمیرفت طبق فیلم زیر انجام بدین: حالشو ببرین مرسی از زحماتتون نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در September 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۱/۱۱ در 14:11، OverGrown گفته است: از حجم اینترنت کم نمیشه نمیدونم برنامه SHAREIT رو یادتونه یا نه ولی این برنامه هم با استفاده از وای فای میشد فایل انتقال داد بدون پرداخت هزینه و در اصل پایگاه داده خود شما هستید و از خود شما دانلود میکنه پس دیتا هایی که ارسال میشه بین گوشی و سیستم شما بدون صرف اینترنت هست تو همون هندس پری رو هم وصل کنی به عنوان مایک میتونی ازش استفاده کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در May 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۱/۷/۷ در 16:41، BraveGod گفته است: تو همون هندس پری رو هم وصل کنی به عنوان مایک میتونی ازش استفاده کنی بله با تبدیل 1 به 2 کی قیمتش زیر 20 هزار تومن هست میشه. ویرایش شده May 6, 2023 توسط TheMasTeR نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.