رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

80FP کردن بی دلیل توسط - Salawr

Hello

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Arshiya.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Salawr.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

Ebi.png

Jailbreak.png

Tiory.png

OmidGH.png

alirezzza.png

Thebig.png

• توضیحات:  با سلام خدمت شما ادمین گرامی.

با توجه به شرایط اقلیت Police Department اقای سالار هر کاری میکنند که بازیکن های رنک مثبت 2 به بالا رو هر جوری که شده از اقلیت اخراج کنند 

اخه در کجای قوانین نوشته شده است که شما یک وانتد Raming on cop car اشتباه بدی و بازیکنی که بهش وانتد دادی هنوز از دست من شکایت نکرده و نمیکند شما چرا مدرک میخوای؟

2- زمانی که یکی از بازیکنان اقلیت به یک نفر Wonted میده بعد من [Arrest/] میدم مجازات داره؟ میشه اینو واضع توضیح بدید! 

و اینکه شما زمانی که بوی خطر رو حس میکنید چرا هر کاری از دست شما بر میاد و باعث Demote شدن شما میشه رو انجام میدی؟

و در آخر اینکه از زمانی که شما وارد اقلیت Police Department شدی رابطه صمیمیت ما با بقیه فکشن ها به هم ریخته من نمیدونم چرا این ادمین های مربوطه از شما دفاع میکنند آقا هیچ کس نمیخواد شما در اقیلیت Police Department باشی من این حرف ها رو زدم که هم از طرف خودم و هم از طرف بقیه بازیکنانی که نمیتوانند کاری انجام بدهند انجام بدم.

و در موضوع آخر شما یک SubLeader انتخاب کردی که تایم فعالیت ایشان حتی از اکانت دوم من پایین تره اقلیت Police Department نیاز به SubLeader فعال داره نه هرچی رفاقتی بازی هست در بیاری.

رفتن به نمایه Drugo

و اینکه من از هر کاری که میکنم مدرک هم دارم میتونی الان مشاهده کنی

با تشکر 

سید ارشیا

• مدارک (فیلم یا عکس): 

f1ul_ramin_eshtebah_be_ga_ignoring.jpg

خب توضیح این مدرک که من به ایشان آمدم وانتد Ignoring Cop بدم ولی به صورت اشتباه Raming on Cop car  دادم. ولی بازیکن به من گفتند که از من شکایت نمیکند!?

2tmh_fw.jpg

bbdd_fw_2.jpg

در این دوتا میبینید که بدون اینکه از من شکایتی بشه به من FW دادند. با این موضوع: ?

ویرایش شده توسط KingArshiya
  • دوست دارم که 1
  • مرسی 2
  • هاها 3
  • ناراحت 2

Solo is better                       

Arshiya.png 

Namju.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام!

شکایت شما رد شد.

نکته: شما مجاز به انتشار بحث‌های موجود در چت دسته‌ها و اقلیت نیستید (چیزی که در r/ و یا d/ است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP).

+بسته شد.

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...