Mehrab ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من AFK بودم امده من DM کرده و کیل کرده! • مدارک (فیلم یا عکس): اسکرین 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalawR ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 سلام جونه دل 1- عکس اطلاعات کنترل پنل شما با اکانتی که اسکرین ها توسط آن گرفته شده مغایرت دارد, شکایت باید توسط خود فرد شاکی انجام شود دفعه ی بعدی به این نکته دقت کن 2- از دستور /Timestamp استفاده کن 3- یه اسکرین شات که وارنه /Whokill هم باگ شده توش و هیچ چیز توش معلوم نیست DM رو اثبات نمیکنه نتیجتآ:Try Harder 1 1 .? ?????????? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 با سلام! شکایت شما رد شد. نکته: فرد جلوی شما قرار داشت و DM به حساب نمیاد. +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده