N0B0DY ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 با سلام دوستان ی پیشنهادی دارم ک شاید زیاد ب چشم نیاد ولی خیلی کاربردیه درباره ی تماس های از دست رفته اگه دقت کرده باشید وقتی یکی زنگ میزنه بهمون و ما جواب نمیدیم ی پیامی قسمت چت ها برامون میاد که مثلا فلان کاربر با شماره ی فلان به شما زنگ زده و این خیلی خوبه واقعا ولی ی چند تا مشکل داره مثلا اگه طرف خودش گوشی رو قطع کنه و منتظر نمونه تا با پیام پاسخ نمیدهد مواجه بشه تنها پیامی که برای ما میاد اینه که He/She Hang Up و مشخص نمیکنه ک کی زنگ زده و مورد بعدی اینکه ما تا یک حدی میتونیم چت های قبل رو بخونیم و شاید چند ساعت Afk باشیم و وقتی پیام توی چت ها میاد باز هم احتمال داره متوجه نشیم پیشنهاد میکنم تماس های از دست رفته بصورت پیام برای ما بیاد که هروقت خواستیم خودمون چک کنیم و مورد اخر هم پیشنهاد میکنم وقتی به کسی زنگ میزنیم و اون شخص busy براش پیام بره که تماس از دست رفته داشتی از فلان شماره (عین واقعیت) باتشکر نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 علی گفت برو chatlog بعد ctrl+f و call log (فکر کنم) را سرچ کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در 15 ساعت قبل، Dignity گفته است: علی گفت برو chatlog بعد ctrl+f و call log (فکر کنم) را سرچ کن اره اینم ی راهیه ولی داخل خود بازی این مورد فراهم بشه با دردسر کمتر بنظرم خیلی بهتره نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 1+ گلابی طلایی نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: 1+ گلابی طلایی نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظرم + است. نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 باسلام نظر بنده نیز + میباشد نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظرم + هست نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.6 نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 (ویرایش شده) با سلام وقتی کسی sms میده ما میتونیم ریپلای کنیم و به پیامش پاسخ بدیم لطفا این مورد رو هم در بروز رسانی در نظر داشته باشید که وقتی کسی زنگ زد و تماس از دست رفت بتونیم با دکمه بهش دوباره زنگ بزنیم دیکه از ۱۱۸ پیدا نکنیم اون دکمه رو بزنیم و زنگ بزنیم این موردم خیلی خوبه @ArSaCiA @Toofan ویرایش شده July 25, 2023 توسط CalaCe نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.