SaGhi ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون در فروم من شکایت کردم و 3 یا 4 روز میشه جواب ندادن. رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): https://8pic.ir/uploads/۲۰۲۱۰۲۱۱-۱۶۰۹۳۱.jpg 2 حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalawR ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 سلام خدمت شما عزیز دل شما تاریخ 07-02-2021 شکایت کردید و افسر مربوطه در همان روز یعنی 07-02-2021 به دلیل بی نظمی از فکشن اخراج شدند. ولی به دلیل اینکه از FP80 شدنشون شاکی بودند ما صبر کردیم تا مسئولین مربوطه جواب نهایی رو بدهند تا ببینیم بر اساس شکایت مامور خاطی به فکشن باز میگردند یا خیر, که اگر بازمیگردند به شکایت شما بر علیه ایشان بعدش رسیدگی شود و اگر هم باز نمیگردند که شکایت شما نیز به دلیل عدم حضور مامور خاطی در فکشن رد شود. که بعد از بررسی مسئولین و رد شکایت مامور خاطی و عدم برگشتش به فکشن شکایت شما هم مبنی بر اینکه مامور خاطی دیگر در فکشن حضور ندارد رد شد. موفق باشید. .? ?????????? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم! با توجه به مدارک ارسالی رهبر مربوطه شکایت شما رد می شود! +موفق باشید. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده