Rakabzan ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من از آقای Wolf /mgگرفتم و رفتم عقب ایشون اومده الکی wanted میده درخاست مدرک دارم ازشون • مدارک (فیلم یا عکس): آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 با سلام و درود به دستور مسؤل لیدر ها جناب @Pokers به دلیل تجمع و بهم زدن نظم سرور به تمامی کاپ ها دستور داده شد که پراکنده بشید اخطار های لازم بهتون داده شد اما گوش نکردید و ادامه دادید. @Lalo در صورت نیاز مدارک ارسال خواهد شد موفق باشید. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 با سلام. @AlirezZza 24 ساعت فرصت دارید مدارک رو ارسال کنید. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 سلام مجدد مدارک ارسال شد. ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 مجددا سلام. طبق مدارک ارسالی از سوی لیدر، شما بعد از دریافت آخرین هشدارها، همچنان بی توجه به آنها، در وسط خیابان ایستاده بودید و همکاری نمیکردید لذا مجرم شناخته شدید. شکایت شما رد شد ، بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده