Gorgin ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ توضیحات: سلام و وقت بخیر من یه موردی میخواستم بگم درباره /ad من توی تبلیغم نوشته بودم helecopter که این ادمین باره اول کیک کرد و من متوجه این اشتباه نشدم، بار دوم دوباره همون تبلیغا زدم که ایشون این بار پاک کرد و من فهمیدم که مشکل از اون کلمه بوده، بار سوم به جای helecopter زدم baligard که ایشون به من warn داد و وقتی از یه ادمین دیگه پرسیدم گفتن که balgard درسته نه baligard. خداوکیلی این حق من که به دلیل یه حرف i وارن بگیرم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): به دلیل پاک شدن تبلیغات و کیک شدن من نمیتوانستم ss بگیرم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 با سلام خدمت شما. @RealSlimShady مدارک برای شما ارسال شد. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 11, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 بسم الله الرحمن الرحیم درود، عملکرد ادمین مربوطه درست بوده. شکایت شما رد شد. وارن شما بخشیده خواهد شد در دفعات بعدی دقت بیشتری در کار خود به خرج دهید. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده