UnkownName ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اول که این اقا میاد میگه این اکانتت رو میکشیم زیرش شماره روش ست میکنیم اشکتو در میاریمو فلان که جوابشم گرفت و موضوع رو ادامه نداد. موقعیت هم نشد که فیلمشو بگیرم. دوم اینکه تهدید میکنه: یکاری میکنم که FP80شی دنبالت میکنم که یجا سوتی بدی | نمیدونم کی زدم تو سرشون که اینقدر عقده دارن از من. • مدارک (فیلم یا عکس): به ادمین مربوطه ارسال شد. درصورت سیاهی صفحه فیلم رو با گوشی یا دانلود کنین. (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما قبول شد و شخص 1+ اخطار دریافت کرد. +بسته شد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده