Firdok ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در February 6, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در 4 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید نظر خوبی هیت میشه برای سرگرم کردن بازیکنان استفاده کرد. 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در 5 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید داش گلم مگه خاله بازیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در February 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 6 ساعت قبل، MisGuiDaD گفته است: داش گلم مگه خاله بازیه خب شاید یکی از چینش وسایل خونش خوشش نیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در February 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 8 ساعت قبل، SFC گفته است: نظر خوبی هیت میشه برای سرگرم کردن بازیکنان استفاده کرد. خیلی ممنون واقعا از نظر من به درد میخوره هم سرگرم میشن هم یه جورایی خونه خودشون رو شخصی سازی میکنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 15 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید شاید در AGSA بیاد ولی فعلا نمیشه این کار را کرد چون فقط مپر ها می تونن دکراسیون رو عوض کنن و در پوشه کد سرور ذخیره شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 18 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید داداش ایدت جدید نیست از سرور های دیگه دیدی درکل بد نیست ب نظرم کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در February 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 من جزء این سرور جای دیگه ای بازی نمیکنم متاسفانه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 در 22 ساعت قبل، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید آره فکر خوبی است. Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 عالی 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 18 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: داداش ایدت جدید نیست از سرور های دیگه دیدی درکل بد نیست ب نظرم مگه هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 1 ساعت قبل، Dignity گفته است: مگه هست؟ یس کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ در 21:56، bidock گفته است: سلام من دوباره یه ایده جدیدی دارم خب چی میشه که ما خونه خودمون رو بچینیم؟ خب حالا چجوری ببینید ما وقتی یه خونه رو میخریم (البته با رنت نمیشه) خب با pick/ بتونیم وسایلی که از اول که خونه رو خریدیم توش بودن رو جا به جا کنیم و هر جور که دوست داریم تنظیمشون کنیم خب لطفا نظراتتون رو بگید نظر خوبیه اگه بشه از طریق پنجره های خونه داخل اون خونه رو هم دید جذاب تر میشه King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @djamer گارچ صحبت کنم جلو پنجره بهت دوسیب البالو هم بدن؟ ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در ۱ ساعت قبل، AlirezZza گفته است: @djamer گارچ صحبت کنم جلو پنجره بهت دوسیب البالو هم بدن؟ شما بگو گارچ ولی ورژن اصلی gta 5 کاخ بالا 4 راه که مال سالار بود اینطوری بود پنجرش خواستی بگو فیلمشو برات بفرستم King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 47 دقیقه قبل، djamer گفته است: شما بگو گارچ ولی ورژن اصلی gta 5 کاخ بالا 4 راه که مال سالار بود اینطوری بود پنجرش خواستی بگو فیلمشو برات بفرستم ورژن بتا! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 8 ساعت قبل، Dignity گفته است: مگه هست؟ اره داش هس =| همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 6 دقیقه قبل، KinGWesT گفته است: اره داش هس =| باو می دونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) در 31 دقیقه قبل، Dignity گفته است: ورژن بتا! نمیدونم نوشته بود ورژن اصلی ولی قشنگ بود! ویرایش شده February 8, 2021 توسط djamer King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 9 دقیقه قبل، djamer گفته است: نمیدونم نوشته بود ورژن اصلی ولی قشنگ بود! اره خیلی خوب بود حیف برداشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در February 8, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 5 ساعت قبل، djamer گفته است: نظر خوبیه اگه بشه از طریق پنجره های خونه داخل اون خونه رو هم دید جذاب تر میشه دقیقا خیلی خفن میشه فقط حجم لانچر کمی فکنم بره بالا فقط مثل ام تی ای نشه که من سیستمم نمیکشه تامام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 در 2 ساعت قبل، bidock گفته است: دقیقا خیلی خفن میشه فقط حجم لانچر کمی فکنم بره بالا فقط مثل ام تی ای نشه که من سیستمم نمیکشه تامام داداش بذار اصن قبول بشه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ در 23:01، bidock گفته است: دقیقا خیلی خفن میشه فقط حجم لانچر کمی فکنم بره بالا فقط مثل ام تی ای نشه که من سیستمم نمیکشه تامام AGSA مثل Five m می خواد شه بعد می گی MTA؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 نظر تکراری است. 1 دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 5, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 16:01، Ravin گفته است: نظر تکراری است. + ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده