رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

الکی وقت هدر دادن تایم اونت

Semtex

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: kazem_1385.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Post.png Norvis.png  اسم ارجیال یادم نیس 

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  ندارم

• توضیحات:  اینها ایونت گذاشتن وقتی به 4نفر رسیدیم الکی afk شدن تا تایم اونت تمام شود  60 k هم پلیر ها price کردن  و اینا بجز این کسی win ندادن پول کسایی که price کردن هم نمیدن 

• مدارک (فیلم یا عکس):  ندارم

بگید فیلم event را بزارند 100k بود که 60 k برا پلیر ها بود

Kazem.png

S3mtex.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 دقیقه قبل، Semtex گفته است:

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Post.png Norvis.png  اسم ارجیال یادم نیس 

• توضیحات:  اینها ایونت گذاشتن وقتی به 4نفر رسیدیم الکی afk شدن تا تایم اونت تمام شود  60 k هم پلیر ها price کردن  و اینا بجز این کسی win ندادن پول کسایی که price کردن هم نمیدن 

سلام عرض کردم خدمت مسئولان زحمت کِش ارساکیا گیم اگر به شکایت ایشون نگاه کنین می بینین که ایشون نه مدرک دارن نه شاهد دومن ایشون مدرک دارن که ما priceبازیکنان رو ندادیم؟ سومن ما وقت کشی نکردیم عزیزم.ما اگه میخاستیم وقت کشی کنیم 100k price اونت نمیزاشتیم من خودم price دادم و 24k به من پس دادن ایشون اگه مدرک دارن که ما وقت کشی کردیم بسم‌الله بیارن مردکشونو ممنون خدا نگهدار. 

و یه چیز دیگه ایشون که میگن win ندادیم ربات سرور ایونتو بست ما که stopنکردیم ایونتو که بخایمwin بدیم

♡ ♡   کوـہ بـہ کوـہ کـہ نمیرسـہ اـבم بـہ اـבم شایـב ولے تو کارت بـہ من میوـ؋ـتـہ اخر??? ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── رفیق    ↻ㅤ  ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

Norvis.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم @Semtex

اول از همه اینکه Organizer بنده و آقای Norvis نبودیم. جناب آقای Wilson_RGR بودند!

دوم اینکه تایم ایونت تموم شده بود (1h).

سوم اینکه فیلم دسته Organizer ایونت جناب آقای @WilsonRGR هستش!

میتونید از ایشون فیلم را درخواست کنید.

با تشکر Post

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و ادب خدمت @OmidGH

شاکی محترم اول ازینکه شما هیچ گونه مدرکی ندارید!

دوم اینکه ، ما داشتیم به یه موضوع رسیدگی میکردیم که به صورت اشتباه کیل شده بود و اینکه حتی ادمین هم حضور داشت.

در صورتی که 100k رو نیاز دارید من بیام تقدیم حضورتون کنم!

من این همه ایونت گذاشتم تا حالا یه نفر هم از من شکایت نکرده بود

لطفا اول پرسوجو کنید بعد شکایت خودتون رو مطرح کنید.

• هاها 2

Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo

شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GodWorld.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Semtex گفته است:

از کجا میدونی الکی AFKشدن؟؟؟ 

شاید کار داشتن ۲ دقیقه رفتن بعد بیان بعدش Event توسط admbot تموم شده مگه اوگانیزر مقصره?

فوقع ما وقع :  پس شد آنچه شد

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم.

شکایت شما رد شد. بدون مدرک امکان مجازات وجود ندارد.

+بسته شد

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...