AMIRALIHT ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و خسته نباشید. من داشتم از LV به LS میرفتم و تو جاده ایشون کمین کرده بود تا جریمه کنه منم صدای اهنگ زیاد بود صدایی که گفته بود بزن بقل نشنیده بودم و ایشون دنبال من کرد و گرفت به مبلغ 500$ جریمه کرد و من پرداخت کردم همنطور ک در مدارک میبیند من پرداخت کردم سپس ریکانکت کردم تا دوباره برم پیش ماشینم و ایشون روی من [Goto] کرده و دوباره بی دلیل جریمه کرده و من سرگرم صحبت با [helpme/] بودم که روی من تلپورت کنه که چرا من وانتد الکی گرفتم و بقیش توی مدرک واضح میباشد. و یک سوال کسی که هاستر باشه میتونه زور بگه ایا ؟ • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در February 5, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 بسم الله الرحمن الرحيم درود، شکایت شما تایید شد. 2 روز از روزهای هاستری هاستر مربوطه کسر شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده