Shahin15 ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 سلام !! برگشتم با مود های دیگر اول با مود های ویرایش شده شروع می کنم که خیلی با اصلش فرقی نداره و کمی حال و هوا شما عوض بشه. روی FPS هم زیاد تاثیر نداره. برای ریختن مود ها بر روی بازی از این تاپیک استفاده کنید. 1. Turismo طول ماشین کمتر شده و چراغ جلو و عقب تغییر کرده اند و ....... دانلود 2.Blade اگزوز و .... دانلود و میرویم برای ماشین های تاکسی!! 1.Cabbie اتاق عقب و .... دانلود 2. Taxi ماشین admiral به جای تاکسی گذاشته شده است. دانلود و برویم برای ماشین های زیبا که بر روی FPS تاثیر دارند!! 1. Turismo 2 ماشین الفا رومئو دانلود 2. SuperGT آئودی TTrs دانلود 3. Alpha شرولت کامارو دانلود 4. و آخرین ماشین ما : Infernus Ferarri دانلود امیدوارم خوشتون بیاد، بازم مود یافتم میگذارم 3 نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 عالی دمت گرم نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 جالبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 01:06، Amirsattari گفته است: عالی دمت گرم ممنون از شما. در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 12:24، WonderGuY گفته است: جالبه و همین طور از شما نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir1384084 ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 سلام من تمام این کار ها را انجام دادم ولی نشد یه سوال من با ورود به نمایندگی و تست کردن ماشین این کار رو انجام میدم مشکلی نداره یا اینکه حتما باید بیرون از نمایندگی سوارش بشم میشه یه باره دیگه دقیق توضیح دهید من اسکین رو دانلود میکنم بعد از فشرده درمیارم بعد تمام کار های شما رو انجام میدم ولی تغییری نمیکنه و یه سواله دیگه تو انلاین کار میکنه یا تو افلاین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 (ویرایش شده) مطمئن شوید که بعد از جایگذین سیو می کنید. و روی آنلاین و یا آفلاین فرقی ندارد، همان ماشین با شکلی جدید است. در اصل شکل ماشین و شکل ضرب خوردن ماشین شما تغییر می کند و هر جایی می توانید استفاده کنید. فایل DFF و TXD باید درست جایگذین شده باشند و اشتباهی بر روی وسیله دیگری جایگذین نشده باشند. ویرایش شده February 6, 2021 توسط Mepogent نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zZzVDzZz ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ در 11:34، Mepogent گفته است: سلام !! برگشتم با مود های دیگر اول با مود های ویرایش شده شروع می کنم که خیلی با اصلش فرقی نداره و کمی حال و هوا شما عوض بشه. روی FPS هم زیاد تاثیر نداره. برای ریختن مود ها بر روی بازی از این تاپیک استفاده کنید. 1. Turismo طول ماشین کمتر شده و چراغ جلو و عقب تغییر کرده اند و ....... دانلود 2.Blade اگزوز و .... دانلود و میرویم برای ماشین های تاکسی!! 1.Cabbie اتاق عقب و .... دانلود 2. Taxi ماشین admiral به جای تاکسی گذاشته شده است. دانلود و برویم برای ماشین های زیبا که بر روی FPS تاثیر دارند!! 1. Turismo 2 ماشین الفا رومئو دانلود 2. SuperGT آئودی TTrs دانلود 3. Alpha شرولت کامارو دانلود 4. و آخرین ماشین ما : Infernus Ferarri دانلود امیدوارم خوشتون بیاد، بازم مود یافتم میگذارم اینجور که نشون میده تو عکس مد های ماشینت بخوبی سوار نشده یعنی خوب Replace نشده و بعضی از مدها مخصوص یه ماشین دیگه ای هستن بطور مثال میشه گفت که نمیتونیم لامبورگینی رو رو بوکانر بزاریم و مد رو ماشین سنگینی میکنه انگار داری تراکتور راه میبری و در اخر هم این که FPS میبره بالا بعضی از مدهات مثل فراری ولی این فراری که گزاشتی روی Turismo بهتر میشه تا Infernus نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 مود های تغییر اسکین ماشین برا من که کاپ ام سخته تو تشخیص دادن ماشینا و دومین نکتش اینه که خیلی از ماله بازی غیر واقعی تر میشه همین جوریشم با کیفیت مالِ آن شرلی سالِ 1979 میلادی پلی میدیم اونا هم با اون اسکینه غیر واقعیشون بیان یه افتضاحی میشه ولی میتونه تو آفلاین تاثیر بذاره برای حوصله سر بر نبودن بازی، پیشنهاد میشه زیاد به مود ها رجوع نکنید و تنظیمات بازی رو خودسرانه تغییر ندید این میتونه هم به PC تون آسیب بزنه هم به بازیتون! (تجربه ثابت کرده). بدرود. نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ در 18:19، zZzVDzZz گفته است: اینجور که نشون میده تو عکس مد های ماشینت بخوبی سوار نشده یعنی خوب Replace نشده و بعضی از مدها مخصوص یه ماشین دیگه ای هستن بطور مثال میشه گفت که نمیتونیم لامبورگینی رو رو بوکانر بزاریم و مد رو ماشین سنگینی میکنه انگار داری تراکتور راه میبری و در اخر هم این که FPS میبره بالا بعضی از مدهات مثل فراری ولی این فراری که گزاشتی روی Turismo بهتر میشه تا Infernus خودت می تونی تغییرات بدی هر ماشینی که میخوای بذار ولی رو هر ماشینی نمیشه باید ماشینی که روش میذاری دقیق باشه در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ در 18:41، PatrooN گفته است: مود های تغییر اسکین ماشین برا من که کاپ ام سخته تو تشخیص دادن ماشینا و دومین نکتش اینه که خیلی از ماله بازی غیر واقعی تر میشه همین جوریشم با کیفیت مالِ آن شرلی سالِ 1979 میلادی پلی میدیم اونا هم با اون اسکینه غیر واقعیشون بیان یه افتضاحی میشه ولی میتونه تو آفلاین تاثیر بذاره برای حوصله سر بر نبودن بازی، پیشنهاد میشه زیاد به مود ها رجوع نکنید و تنظیمات بازی رو خودسرانه تغییر ندید این میتونه هم به PC تون آسیب بزنه هم به بازیتون! (تجربه ثابت کرده). بدرود. بله ولی نگفته ایم که حتما بذارید، اجباری نیست. دلخواهیه و خیلی هم ویرایش شده ها فرق ندارن. با تشکر نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.