Farab ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. همانطور که در عکس مشخص هست من /Stats زدم و Muscles ام 98 هست. /HP هم زدم که Extera 50 هست. در هیچ صورت Extera بیشتر از اندازه خود نمیشه. حتی اگر ادمین /Sethp کنه که اگر 1- زده باشه Extera باید 49 می بود.سیستم سرور به این شکل هست که اگر /Sleep باشید ازتون HP کم نمیشه... و Extera من قبل ساعت 00:00 50 بود و چون Sleep بودم جونم کم نشده. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):قبل از ساعت 00:00 /Sleep کنید و بعد که شد از /Sleep در بیاید میبینید که Extera تون همون هست. این باگ کار بدی نمیتونه بکنه ولی اگر یک نفر Muscles اش 100 باشه Sleep کنه برای 1 ماه بعد بیاد هنوز Extera 50 هست; ولی Muscles اش 40 هست که باید Exrera اش 20 باشه نه 50. @Ali ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 با سلام. این باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده