N0B0DY ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: همونطور که خود ادمین ها میدونن ایشون برای اینکه از فکشن بره بیرون اینکارو کرده و قبل رفتن هم انگار خواسته هم یکم خوش بگذرونه هم پول در بیاره و از فکشن هم اخراج شده پس نمیشه توی گزارش اعضا ازش شکایت کرد. ایشون این موقع شب 1.30 ساعت من رو انداخته زندان و وقتمو هدر داده الان تکلیف من چیه؟ فقط من هم نبودم متاسفانه و برام خیلی جالب بود وقتی که ریپورت دادم ادمین میگه باید صبر کنید تا زمان جیل تون تمام بشه !!!! لطفا رسیدگی کنید و ساده از کنارش رد نشید • مدارک (فیلم یا عکس): کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما در حال بررسی است صبور باشید. @RealSlimShady یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. قبلا به شکایت شما رسیدگی شده +بسته شد یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده