LilPeep ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: از UCP قابل مشاهده است. • توضیحات: طبق عکس که مشاهده میکنید من در whisper به یک بازیکن خارج از فکشن توهین کردم که فکر میکنم شدت پایین بوده چون کلمه سانسور شده و توهین با شدت بالا نبوده! اما لیدر فکشن خبرنگار من رو از فکشن اخراج کرده، در ضمن whisper و یا چت های خصوصی مجاز به استفاده از هر زبانی هستیم. (طبق قوانین عمومی) و اگر لازم به مجازات بود Fw باید میگرفتم. • مدارک (فیلم یا عکس): عکس شکایت از من FP80 شدنم ویرایش شده January 31, 2021 توسط Thisispooya کامل کردن جمله ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. در ابتدا باید بگم که توهین شما شدت بالا هستش و هیچ سانسوری مشاهده نمیشه! در مورد اینکه گفتید مجاز به استفاده از هرزبانی در چت های خصوصی هستیم، منظور زبانی غیر از انگلیسی و Fenglish هست (مثلا فونت فارسی، ترکی و...) نه اینکه با هر لحنی صحبت کنیم و فحاشی بکنیم. نقل قول جهت مدیریت آسان بازی و راحتی بازیکنان، زبان های رسمی مورد استفاده در بازی فارسی و انگلیسی می باشد. - استفاده از زبانهای دیگر در چتهای عمومی (ad, /gov, /live, /news, /f, /r, /d/) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار) - در چتهای شخصی (sms، /call، /whisper، /carwhisper، /c، /cc/) شما مجاز به استفاده از هر زبانی می باشید. شکایت شما رد شد ، +بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده