MmDMehdi ارسال شده در July 5, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون منو الکی به دلیل Cheats 20 روز از سرور محروم کردن درحالی که اصلا نه من روی Pc چیت/مود دارم و نه اصلا چیزی استفاده کردم که ایشون منو بن دادن ! پلیر Eden هم همرام بودن و ایشون هم شاهدن از ادمین مربوطه میخوام که مدرکی که منو به دلیلش بن دادن در همین پست بزارن وگرنه خواهشمندم به ایشون اخطار و اکانت منو آنبن کنید . مدارک هم در لینک پایین هست که اصلا من هیچ کاری نکردم • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8299735076/gta_sa_2017_07_06_01_32_34_247_1_.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 با سلام ادمین مربوطه 24 ساعت زمان برای پاسخ به شکایت را دارا خواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rashidkhan ارسال شده در July 6, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2017 با سلام مدارک برای مدیریت ارسال شد موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmDMehdi ارسال شده در July 7, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2017 خواهش میکنم مدارکو بن رو تو همین پست بزارید تا همه ببینن الان ایشون گفتم مدارک برای مدیریت ارسال شد از کجا ملوم اصلا مدارکی وجود داشته باشه و اینا همش صحنه سازی نباشه؟ لطفا مدارکو تو همین پست قرار بدید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2017 با سلام شکایت شما رد شد. ( کار ادمین مورد نظر صحیح بوده ) شما باید به فکر صحنه ی کاری که کردید باشید نه به فکر صحنه سازی اینجا از این کارهای پیش پا افتاده انجام نمیشه! بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده