Carroll ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در 4 دقیقه قبل، Amirsattari گفته است: کسی فرومو نگفت اون اکانت ۶ ماه دست منه به نام اون زدم چه ربطی داره من خودم اکانت ۲ تاس یکیش لول ۴۸ یکی ۲۰ اها اکانت لول ۴۸ داری بعد این اکانت رو گذاشتی تو اطلاعات فروم درسته؟ نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 اکانت لول ۴۸ ماله علیرضا Clinton هست که به این فروخته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در February 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، Carroll گفته است: اها اکانت لول ۴۸ داری بعد این اکانت رو گذاشتی تو اطلاعات فروم درسته؟ حاجی گیر دادیا من ۱۶ سالمه تمام مشکل داری برو از کسی دیگه بپرس اعصابمو خورد نکن اب روغن قاتی کنم ایول خاک تو سرت ببین این نمیدونست فهمید نفروخته داده رسپکتو و.... انجام بدم ۷۰ درصدش دست خودشه در 9 ساعت قبل، HolyKnighT گفته است: درسته سن و سال اقتضا نمیکنه ولی یکم حدتو بدون تشکر من عزیزم چیزی نگفتم که پشیمون بشم یه چیزی گزاشتم همه راضی باشن اقا میاد میگه چند سالته اخه به اون چ برو رنت بزار رو تویز انقدر فضول نباش خب من چیکار کردم حدمو بدونم خب من میگم معضرت میخوام ایشون داره کشش میده ویرایش شده February 2, 2021 توسط Amirsattari نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.