رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کیک بی دلیل بدون مدرک با 80 fpاز طرف لیدر reaxor

Flastioss

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: mahziar123.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ReaxoR.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: S.M.S.png

Mepogent.png

arshiya2002.png

.Rouzbeh..png

Pooyw.png

سلام خدمت پلیر ها و ادمین های عزیز آرساکیا
ایشون اقای reaxorلیدر gsfدر وار (بعد وار)مشکلاتی رو به وجود اوردند :

ایشون در عرض 10 min به همه fw داد و 2 3 نفره ( حتی خودمو) بی دلیل کیک کرد:
چرا من اینجا فلسفه نمینویسم اما میخوام به کار خودم با دلیل برگردم ایشون معتقدن که ما همه بیشتر از 10-بار از وار کیل شدیم و fw داده اما ما وار قبلی 13 نفر شاهد دارم که اقلیت vlaهم نامردی کرد هم این فکشن عجوبس و از هرکی بپرسی بگین  همینو میگن. این فکشن 21 turf داره و (اینکه هاستر 1 داشت و اینکه cmd زده بود که هیچ کس کیلش نتونه بده و حتی tp هم میکرد و motor هارو پاک میکرد ،خلاص بیتربیتی نشه ها اینا فکشن مارو جرو و جور دادن :| بعد لیدر فرق میکرد اقای wonderboyبود که گفت بچه ها این وار قبول نیست و به کسی نه fw داده و نه اعتراضی چیزی  مهیچی حتی Vla ما ایشون تو این وار به همه fw داد و اینکه همه رو رنجود
این همه شاهد هست که هم vla خیلی گانریش عالیه بعضی موقع ها هست ساعت 3 نصف شب میبینم paintballان؛ انقدر قوین اما این لیدر باز کار خودشو کرد و به همه fw داد ایشون که کار fw رو تمومید
من با ایشون حرفم شد نه جر نه بحص و بیتربیتی ایشون اعتراض میکردن من میگفتم اینا در مقابل vla خودشونو نشون دادند و خوب بودن و حتی ادمین دیگه این هاستر cocain رو مجازات کرد اما باز این لیدر سر خود کار رو انجام داد
به جایی رسید داشت تربیت خواندگی خودشه رو نمایی میکرد تا رسید بخشید ببخشید یا fw میدم 80 fpمیشی  یا خفه شو!!!!!
اینجا رسید که من گفتم اقا fw که به همه دادی حلال اما اکتیویته خودت چنده؟اینجا رسید اقا هی حرفشو عقب مینداخت من اون موقع گفتم vla یک چیتره و پشتش گفتم منظورم کمکی و عوجوبه ولی ایشون میگفتم cheat 80 fp داره خندیدم و گفتم دارم میگم منظورم هاستر 1 کمکشون کرده نه چیت باز هم کار خود سر اینجا رسید که گفتم نمیخوای اکتیویته خودتو رونمایی کنی چه طرز برخورده من 20 دقیقه هیچی نگفتم یهو اقا جو گیر شد عزیزم شما رف اخرتو بگو بدرود گفتم برچی گفت جر بحث گفت تو داری gsf رو میپاشونی میگی جر و بحث ایشون گفت بابا ی ولی هیچ نگفتم fw داد و خود سرانه بدون دلیل با وحاشی و خشونت امیز منو کیک کرد با 80FP ، شاید FW بدلیل چیزیایی که گفتم حقم بوده باشه (با اینکه لیدر در این جریان مقصر هم بوده، اما حقم نبود 80FP ،
یا بقیه FW حقشون نبود!!!

مدرک:به ادمین مربوطه @RealSlimShadyارسال شد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام.

شاکی محترم مدارکتون رو لطفا برای بنده هم بفرستید یا اینکه همینجا ارسال کنید.

لیدر محترم ۲۴ ساعت فرصت ارسال مدرک دارید.

ویرایش شده توسط Lalo

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، ReaxoR گفته است:

با سلام و درود, ادمین مربوطه پیام بزارن تا مدارک را برایشان بفرستم.

سلام خدمت لیدر عزیز من با توجه به مشاهده ی دوباره مدرک فهمیدم تقصیر من بوده و من نباید بین لیدر و پلیر دخالت میکردم معضرت میخوام لیدر اگر جایی برای بخشش هست منو ببخش و دوباره منو یه پلیر خوب بدون من اگر بی احترامی البته نبوده ولی اگر هم بوده معضرت اگر میشه با ادمین مربوطه حرف بزنید  و منو دوباره عضو gsf کنن من نباید به خاطر رفیقای ۱ روزه شناخت خودم ۸۰ fp کنم دوباره میگم ببخشید اگر میشه با ادمین لالو حرف بزن و من بشم رنک ۱ اقلیت تو اگر میشه و اجازش هست مرسی ازت ممنونم که حرف منو گوش دادی و قبولش کردی

در 2 ساعت قبل، kingkongamir1385 گفته است:

سلام خدمت لیدر عزیز من با توجه به مشاهده ی دوباره مدرک فهمیدم تقصیر من بوده و من نباید بین لیدر و پلیر دخالت میکردم معضرت میخوام لیدر اگر جایی برای بخشش هست منو ببخش و دوباره منو یه پلیر خوب بدون من اگر بی احترامی البته نبوده ولی اگر هم بوده معضرت اگر میشه با ادمین مربوطه حرف بزنید  و منو دوباره عضو gsf کنن من نباید به خاطر رفیقای ۱ روزه شناخت خودم ۸۰ fp کنم دوباره میگم ببخشید اگر میشه با ادمین لالو حرف بزن و من بشم رنک ۱ اقلیت تو اگر میشه و اجازش هست مرسی ازت ممنونم که حرف منو گوش دادی و قبولش کردی

من به خاطر یک fwبه دیگران کنترل خودمو از دست دادم نه از نظر توهین از نظر چرا به همه fwداده شده من به خاطر این موضوع خودمو به خطر انداختم معضرت میخوام تا در مدرک هم دفاع از خود نبوده از دیگران بوده ولی بازم اونها نه چیزی گفتند نه هیچی و من نباید به خاطر رفتار اینجوری از اینا دفاع کنم

در 2 ساعت قبل، kingkongamir1385 گفته است:

من به خاطر یک fwبه دیگران کنترل خودمو از دست دادم نه از نظر توهین از نظر چرا به همه fwداده شده من به خاطر این موضوع خودمو به خطر انداختم معضرت میخوام تا در مدرک هم دفاع از خود نبوده از دیگران بوده ولی بازم اونها نه چیزی گفتند نه هیچی و من نباید به خاطر رفتار اینجوری از اینا دفاع کنم

و اینکه با لیدر عزیز حرف زدم در بازی ایشون گفتم حق با من بوده و اشتباه کردی که به خاط 2 3 تا fwبه کسایی دیگر پریدی وسط من باز هم معضرت میخوام از ایشون خواشتم شکایتو پس بگیرن و من برگردم تو اقلیت ایشون ایشون گفتم بزار فکراشو کنم و با ادمین حرف بزنم بازم اقای laloمنو به خاطر اشتباه خودم برای دیگران منو با 80fpرها نکنید بزارید برگردن سر اقلیت خودم با تشکر

لینک به دیدگاه

طبق بررسی های به عمل آمده، شما بدلیل جر و بحث با لیدر و ادامه دادن به کارخود بدون توجه به اخطار ها، و همچنین تهمت زدن به داشتن چیت، از فکشن اخراج شدید و کار لیدر مربوطه صحیح می باشد.

شکایت شما رد شد، +بسته شد.

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...