A1i ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خودم و خودش • توضیحات: بنده در مدت 10 روز رنک 2 شدم، اگر حساب رو بر حداقل شرایط هم بزاریم 3 روز قبل میتینگ اینوایت شدم، 6 روز بعد هم میتینگ بعدی بوده که میشه 9 روز یک روز هم اضاف میاد، چجوری مشکل داره؟! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalawR ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 @A1i درود, طبق بررسی هایی که با مسئول لیدر های وقت @SFC داشتیم و همانطور که در مدارک خود شما معلوم هست رنک 2 دسته متوسط شما طی 10 روز کامل انجام نشده, ( 2 ساعت زودتر رنک آپ شدید, یا به عبارتی طی 9 روز و 22 ساعت رنک آپ شما صورت گرفته ) و حتی بنده قسمت اطلاعیه های مربوط به میتینگ های دسته متوسطی GSF رو بررسی کردم شما 4/4 ساعت 19 جوین شدید در فکشن و میتینگ فکشن در تاریخ 4/7 بوده ساعت 17 که طبق قانون 3 روز کامل نشده و نباید حساب میشده براتون که حساب کردن و رنک آپ کردن شمارو اما طبق قوانین این رنک آپ قانونی نیست و طبق گفته ی خودم رنک 2 دسته متوسط شما مشکل دارد. پیروز باشید. 3 .? ?????????? ??????? ?? ?????? ?????? ???? ??????????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم. طبق بررسی های به عمل آمده، اولین میتینگی که شرکت کردید کمتر از 72 ساعت از حضورتون در فکشن بوده، لذا اون میتینگ برای شما حساب نمیشه و ادعای لیدر مربوطه در مورد مشکل داشتن رنک 2 دسته متوسط شما صحیح می باشد. شکایت شما رد شد ، +بسته شد. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده