Wilson ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: با سلام! اول از همه بگم که نمیخوام فرد مربوطه مجازات بشه چه قبول بشه شکایت چه نشه. یک شکایت شده از من که 6 تا اکانت که اصلا بیشترشون مال من نیستن رو یارو تگ کرده میگه بن کنین اینارو یک کسایی رو شاهد گذاشته که اصلا اون موقع افلاین بودن از جمله Tequila اول از همه بگم اکانت های MrBarzakh TMF xx_p.killer_xx مال من نیستن که خود کامیاب @RealSlimShady بهش گفتم اکانت کیلر فروخته شده و منو انبن کردن که UCP معلومه الان شما چرا تهمت میزنید که ایمدویل اکانت منه؟ چون اسکرین شات هایی که من 1 ماه پیش در پینت بال پخش کردم رو گذاشته منم پس؟ نیاز باشه عکس اخرین ورود به اکانت که ایپی من نبوده و ایپی یکی دیگست رو میدم. بگذریم که دلیل برای این کارتون داشته باشین چرا مولتیمو بن نکردین؟ اگه اکانت اصلی رو میخواستید بن کنید چرا GelofeN رو بن نکردید چرا یکی از مولتی هارو بن دادید؟ و مشکل بعدی من اینه که چرا من 2 بار مجازات شدم هم بن هم میوت؟ 1 بار فحش اگه بده پلیر 1 بار مجازات میشه نه 10 بار • مدارک (فیلم یا عکس): UCP Ban log ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در January 17, 2021 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 درود در 2 ساعت قبل، GelofeN گفته است: ول از همه بگم اکانت های MrBarzakh TMF xx_p.killer_xx مال من نیستن ما اصلا کاری نداریم که اینها اکانت شما هستند یا خیر و اصلا مجازاتی هم نکردیم. در 2 ساعت قبل، GelofeN گفته است: الان شما چرا تهمت میزنید که ایمدویل اکانت منه؟ تهمتی در کار نیست اکانت شماست. خود شما اعتراف کردید وقتی تلپورت شدید در 2 ساعت قبل، GelofeN گفته است: اگه اکانت اصلی رو میخواستید بن کنید چرا GelofeN رو بن نکردید چرا یکی از مولتی هارو بن دادید؟ داشتن چندین حساب کاربری: شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حسابهای کاربری، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد. به دلیل تعدد اکانت های شما اکانتی که زمان بیشتری با آن فعالیت داشتید مجازات شد تا تنها یک اکانت شما مجازات شده باشد. در 2 ساعت قبل، GelofeN گفته است: و مشکل بعدی من اینه که چرا من 2 بار مجازات شدم هم بن هم میوت؟ 1 بار فحش اگه بده پلیر 1 بار مجازات میشه نه 10 بار قوانین مربوط به شما از بخش توهین و زبان قوانین عمومی: - سطوح 19-10: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی خواهد شد. یکبار قبلا به دلیل زبان ناپسند و توهین به بازیکن میوت شده بودید. مجازات توهین برای سطح شما: 240 دقیقه محرومیت از صحبت + مجازات تکرار این رفتار: 1بار تکرار (+2روز محرومیت اضافی). در نتیجه به درستی مجازات شدید. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده