hosseinjmm ارسال شده در July 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام من اسلیپ بودم اومدم تو بازی دیدم بن برای همیشه شدم!!!دلیل بن رو نوشته ban yet یعنی چی اونم بن همیشگی یعنی چی من این همه گلد خریده بودم و کلی پول خرج کردم باید علکی بن شم؟ اصن ban yet چیه؟من از ایشون شکایت دارم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hosseinjmm ارسال شده در July 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 همچنین الان دیدم ایشون مولتی من _.Joker_. رو هم بن کرده توش ماشین بود 2 تا این چه وضعشه؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در July 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2017 با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و عزیزان شما با استفاده از اکانت مولتی بسیاری از قوانین سرور را زیر پا گذاشتید از قبیل (نداشتن فیلم،کلاهبرداری،توهین مکرر) و به کلی نظم سرور را برهم زدید و بنده اکانت های شما را Ban yet کردم تا این موضوع با مدیریت سرور در میان گذاشته شود و بعد از هماهنگی با Manager اکانت های شما Ban شدند.علی برکتِ الله. 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در July 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2017 با سلام طبق مدارک ارسال شده و بررسی های انجام شده بر عدله های موجود کار سرپرست صحیح بوده! شکایت شما رد شد. بسته شد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده