End ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون داره داخل چت اقلیت فحاشی میکنه و لیدر هم حتی یک تذکر کوچیک بهش نمیده! (جدا از اینکه مجازات توهینش FP80 هست) • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک به صورت PM به مسئول لیدرها فرستاده میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 در 9 ساعت قبل، Wick گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون داره داخل چت اقلیت فحاشی میکنه و لیدر هم حتی یک تذکر کوچیک بهش نمیده! (جدا از اینکه مجازات توهینش FP80 هست) • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک به صورت PM به مسئول لیدرها فرستاده میشه سلام! فرد مربوطه مجازات شد.(80FP) بعد از وار مجازات شد! و چرا بعد از وار؟ چون که برق منطقه ما رفته بود و اینترنت نداشتم سریع 80fp کنم! به محضه اینکه به اینترنت دسترسی پیدا کردم سریع 80fp کردم! عزیزم من درگیر وار ام هی میگم چت اف چت ندین واسه همین مسله هاس که فکر آدم چند جا مشغوله اونم لیدر فکشن! عزیزم من فکرم به شما باشه به ممبرا باشه حرف گوش کنن تو وار به فش دادن شما باشه چک کردن ممبر و ببینه در وار حضور داره یا نه بی نظمی و... هزار مساعل دیه که لیدر وضیفشه رسیدگی کنه! وسط وار فکشن رو ریختید به هم چه وضعشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 بعد اینکه یه لحظه چت رو بردم بالا دیدم فحش داده بود، خواستم سریع 80fp مجازات کنم که بالا گفتم برق منطقه رفت و به محض دسترسی به اینترنت مجازات کردم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در January 1, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 پس گرفته میشه شکایت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در January 1, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 در 6 ساعت قبل، Wick گفته است: پس گرفته میشه شکایت. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده