Gogosh ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام این یوسف تو چتf/ فوش داده بعدشم هی Spamمیداد بعد تحدید میکنه که اگه بدی منم میزارم همه چی تو عکس ها معلوم هست و گفت که بیا HQ گفتن تو پینتبالم میگه Fwبدم یعنی چی لطفا رسیدگی کنین. بعدشم الکی به ادمینا گفت این چیت زده Check pc کنین ادمین Mohammadhadi چک پی سیم کرد ولی هیچی نبود. • مدارک (فیلم یا عکس): 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 اولا که راب بود من گفتم بیا HQاگه نیای FW بعدم اینکه من spam نکردم 3بار spam نمیشه 5 بار میشه. 3 وم من کجا تحدید کردم؟؟؟؟؟؟؟ بگو دیگه کجا تحدید کردم؟ اگه کردم چرا نمیبینم تو مدرک؟؟؟ من فقط گفتم اگه چیت داشته باشی suspend میشی. همین تحدید نبوده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 14 دقیقه قبل، Gogosh گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام این یوسف تو چتf/ فوش داده بعدشم هی Spamمیداد بعد تحدید میکنه که اگه بدی منم میزارم همه چی تو عکس ها معلوم هست و گفت که بیا HQ گفتن تو پینتبالم میگه Fwبدم یعنی چی لطفا رسیدگی کنین. بعدشم الکی به ادمینا گفت این چیت زده Check pc کنین ادمین Mohammadhadi چک پی سیم کرد ولی هیچی نبود. • مدارک (فیلم یا عکس): دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید در تاپیک (شکایت از اعضای TRM) اقدام به شکایت کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 22 ساعت قبل، sajjaddastjerdi گفته است: دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید در تاپیک (شکایت از اعضای TRM) اقدام به شکایت کنید . نه همین جایه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 22 ساعت قبل، sajjaddastjerdi گفته است: دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید در تاپیک (شکایت از اعضای TRM) اقدام به شکایت کنید . درسته همین جایه . همین جا باید بزاره دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gogosh ارسال شده در December 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 (ویرایش شده) در 30 دقیقه قبل، Dilimore گفته است: اولا که راب بود من گفتم بیا HQاگه نیای FW بعدم اینکه من spam نکردم 3بار spam نمیشه 5 بار میشه. 3 وم من کجا تحدید کردم؟؟؟؟؟؟؟ بگو دیگه کجا تحدید کردم؟ اگه کردم چرا نمیبینم تو مدرک؟؟؟ من فقط گفتم اگه چیت داشته باشی suspend میشی. همین تحدید نبوده! داداش ادیین محمد هادی هم شاهده تو گفتی بیا hq درحالی که خودت چک پی سیم کردی یعنی به محمد هادی گفتی چک پیسیم کرده بعدشم من در پینتبال بودم بعد اون کراش خوردم اومدن hq بعدشم یگی از اعضیه trm وقتی تو داشتی تو مایک فش میدادی گفتن که از اول بحثتون فیلمم روشن بود یعنی اینم مدرک حساب میشه. تو مدرک هست که گفتی نمیای fw هی اینو تکرار کردی بعدشم گفتی شکایت کنی منم شکایت میکنم اینم خودش نوعی تحدیده بعدشم نگفتی چیت داری به ظور به ادمینا الکی گفتی این تو وار ها چیت زده اون رفیقم که فیلم داره امروز میگم واسم میفرسته اونم اپلود میکنم که راحت دیگ مشکلی پیش نیاد دوست عزیز!!!! در 47 دقیقه قبل، Gogosh گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام این یوسف تو چتf/ فوش داده بعدشم هی Spamمیداد بعد تحدید میکنه که اگه بدی منم میزارم همه چی تو عکس ها معلوم هست و گفت که بیا HQ گفتن تو پینتبالم میگه Fwبدم یعنی چی لطفا رسیدگی کنین. بعدشم الکی به ادمینا گفت این چیت زده Check pc کنین ادمین Mohammadhadi چک پی سیم کرد ولی هیچی نبود. • مدارک (فیلم یا عکس): یه عکس یادم رفته بفرماینن اینجایی که فش داده ویرایش شده December 26, 2020 توسط Gogosh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VARTOLU ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 33 دقیقه قبل، sajjaddastjerdi گفته است: دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما باید در تاپیک (شکایت از اعضای TRM) اقدام به شکایت کنید . قبل تایپ پیام و ارسال ان از صحت ان اطلاع داشته باشید ترا...!! الیمشی عدل..!! اتعشگه حتی الگاع....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 23 ساعت قبل، Gogosh گفته است: داداش ادیین محمد هادی هم شاهده تو گفتی بیا hq درحالی که خودت چک پی سیم کردی یعنی به محمد هادی گفتی چک پیسیم کرده بعدشم من در پینتبال بودم بعد اون کراش خوردم اومدن hq بعدشم یگی از اعضیه trm وقتی تو داشتی تو مایک فش میدادی گفتن که از اول بحثتون فیلمم روشن بود یعنی اینم مدرک حساب میشه. تو مدرک هست که گفتی نمیای fw هی اینو تکرار کردی بعدشم گفتی شکایت کنی منم شکایت میکنم اینم خودش نوعی تحدیده بعدشم نگفتی چیت داری به ظور به ادمینا الکی گفتی این تو وار ها چیت زده اون رفیقم که فیلم داره امروز میگم واسم میفرسته اونم اپلود میکنم که راحت دیگ مشکلی پیش نیاد دوست عزیز!!!! یه عکس یادم رفته بفرماینن اینجایی که فش داده من که باور نمیکنم در 23 ساعت قبل، Gogosh گفته است: داداش ادیین محمد هادی هم شاهده تو گفتی بیا hq درحالی که خودت چک پی سیم کردی یعنی به محمد هادی گفتی چک پیسیم کرده بعدشم من در پینتبال بودم بعد اون کراش خوردم اومدن hq بعدشم یگی از اعضیه trm وقتی تو داشتی تو مایک فش میدادی گفتن که از اول بحثتون فیلمم روشن بود یعنی اینم مدرک حساب میشه. تو مدرک هست که گفتی نمیای fw هی اینو تکرار کردی بعدشم گفتی شکایت کنی منم شکایت میکنم اینم خودش نوعی تحدیده بعدشم نگفتی چیت داری به ظور به ادمینا الکی گفتی این تو وار ها چیت زده اون رفیقم که فیلم داره امروز میگم واسم میفرسته اونم اپلود میکنم که راحت دیگ مشکلی پیش نیاد دوست عزیز!!!! یه عکس یادم رفته بفرماینن اینجایی که فش داده من داشتم به رفیقم تو چت /cc شوخی میکردم @Hill بود. بعد اشتباهی تو چت /f دستم خورد گفتم. بعدم گفتم wrong یعنی اشتباه شده. من که با شما نبودم:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gogosh ارسال شده در December 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 (ویرایش شده) در 20 دقیقه قبل، Dilimore گفته است: من که باور نمیکنم من داشتم به رفیقم تو چت /cc شوخی میکردم @Hill بود. بعد اشتباهی تو چت /f دستم خورد گفتم. بعدم گفتم wrong یعنی اشتباه شده. من که با شما نبودم:| تو به من یا به ما گفتی بعدشم فهمیدی که fp80میشی زود گفتی Wrong پس مارو بچه فرض نکن /: یادته تو LSV بودیم فش دادم اشتباهی گفتم Wrong ولی لیدر بدون چیزی fp80 کرد مگه میشه تو نمیبینی f/ هست اصلا اینا همش بچه بازیه ویرایش شده December 26, 2020 توسط Gogosh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 در 22 ساعت قبل، Gogosh گفته است: تو به من یا به ما گفتی بعدشم فهمیدی که fp80میشی زود گفتی Wrong پس مارو بچه فرض نکن /: یادته تو LSV بودیم فش دادم اشتباهی گفتم Wrong ولی لیدر بدون چیزی fp80 کرد اون مشکل از لیدر بوده عزیزم. و اینکه میخواستن شما رو از فکشن بیرون کنن اقای Reza_0910 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @Gogosh با توجه به این که شما با فردی که از او شکایت دارید در یک اقلیت هستید باید مدارکتون رو به شخص لیدر بدید تا ایشون فرد خاطی رو مجازات کنند.+بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده