Rakabzan ارسال شده در December 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اومدم تو بازی دیدم که FP80 شدم • مدارک (فیلم یا عکس): USP هست آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 26, 2020 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 با سلام: رهبر مربوطه 24 ساعت مهلت دفاع از خود و ارائه مدارک را دارند. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BryanT ارسال شده در December 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 با سلام. مدارک ارسال میشود. ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در December 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 @SFC 48ساعت گذشت نمیخوای پیگیری کنی؟ آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 28, 2020 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 با سلام و درود: با توجه به برکنار شدن رهبر مربوطه و سخت شدن پیگیری احتمال تاخیر در اعلام نتیجه وجود دارد. از شکیبایی شما سپاس گدلریم. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در December 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 عزیز دلم احساس نمیکنی واقعا یه هفته شد؟@SFC آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در December 30, 2020 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2020 با سلام و درود: شکایت شما رد شد. طبق بررسی های انجام شما 4 بار عکس روزانه ی خود را قرار نداده و طبق قانون به ازای هر عکس یک عدد اخطار لفظی گرفته اید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده