Wilson ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کل LSV • توضیحات: با سلام بنده وسط وار GSF بود که کار مهم پیش اومد و ای اف کی کردم 2 مین کلا شد وقتی اومدم پرسیدم گفتن هیچ کس نیومده تورف که بزنن همو و بمیرم. بک اتک GSF بود اخراش که وار با VLA بود بعدی یهو دیدم ادمین جیل شدم 2 ساعت به دلیل انیم زدن در وار پس /usedrugs /creategun اینارو هم non-rp عه نه؟ استعفا برای ادمینیت گزاشتی دلیل به این نمیشه بی دلیل ادمین جیل کنی! وقتی تو وار با اکانت crazywolf که مولتی لیدره اورده فکشن خودش [که کار به این ندارم] میای وار میدی تک تیر میشی نیاز نیست ادمین جیل کنی. از کامیاب هم پرسیدم میگه یک دلیلی داشته میگم اقا مدرکشو بگیر الان میاد میگه شکایت کن میدونن وار مهم داریم 1 مین به اون وار ادمین جیل میکنید! • مدارک (فیلم یا عکس): Ucp بنده معلومه. 1 ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: با سلام سلام در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: ای اف کی کردم 2 مین ای اف کی با Esc یا AltTab انجام میشه نه Car 1 در ساختمونی که کسی نمیتونه بهتون تیر بزنه. در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: پس /usedrugs /creategun اینارو هم non-rp عه نه؟ شما فرق Animation رو با Command ساخت اسلحه نمیدونی، مقصر منم؟ در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: استعفا برای ادمینیت گزاشتی دلیل به این نمیشه بی دلیل ادمین جیل کنی! استفا من به شما ربطی نداره و تا زمانی که اسمم تو لیست Admins/ هست موظفم طبق قوانین ادمینی کارامو انجام بدم و اگر خلاف قوانین عمل کنم و نظم سرور رو به هم بریزم میتونن به صورت قانونی از من شکایت کنن. در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: وقتی تو وار با اکانت crazywolf که مولتی لیدره اورده فکشن خودش [که کار به این ندارم] میای وار میدی تک تیر میشی نیاز نیست ادمین جیل کنی. این اکانت هم دست من نیست نمیدونم چی زدی اینو میگی اون لحظه من Spec وار بودم داشتم وار هارو میدیدم، اگر میخواستم برم دسته متوسط با اکانت خودم میرفتم اینقدر ضعیف نیستم که از تو بخورم اونم تک تیر. در 10 ساعت قبل، GelofeN گفته است: از کامیاب هم پرسیدم میگه یک دلیلی داشته میگم اقا مدرکشو بگیر الان میاد میگه شکایت کن میدونن وار مهم داریم 1 مین به اون وار ادمین جیل میکنید! ادمین جیل شدنتون با هماهنگی سوپروایزور محترم انجام شد. با اینکه لازم نبود صحبت هم کنم. شما توی زندگی میتونی بری تو دیوار و کسی نبینت؟ اونم توی وار که حساسه. آموزش AFK کردن: دکمه Esc یا AltTab در صورت لزوم فیلمتون هم که توی دیوار Car1 کردی برای سوپروایزور عزیز ارسال خواهد شد. پیشنهاد میشه واسه آزاد شدن از ادمین جیل از Shop / استفاده کنین و اینکه برین خداروشکر کنین که بخاطر توهین به ادمین بنتون نکردم +موفق باشید. اخلاق خارج از زندگی ممکن است به عنوان سوء استفاده از دستورات در هنگام وقوع اتفاقات و یا ایجاد اختلال در روند طبیعی بازی و غیرعادی کردن آن محسوب شود 3 3 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 24, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 درود تا اطلاع ثانوی تاپیک بسته شد. @Shxyan لطفا مدرک انیم ایشان را ارسال کنید. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در December 26, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2020 شکایت شما رد شد. توضیحات و مدارک ادمین مربوطه کامل بود. شما به دلیل اخلاق و رفتار خارج از زندگی به درستی مجازات شدید. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده