parsasafavi ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 سلام امروز در این مجله می پردازیم به معرفی ماشین bullet که به تازگی توسط شرکت معروف ArSaCiA به فروش رسیده. این ماشین با قیمت پایه $2.787.500 یکی از گرون ترین ماشین ها هستش که مقاومت سرعت و دور موتور بالایی داره حداکثر سرعتش 203km بر ساعت هست که سرعت بالایی به حساب میاد و 2 نفر رو در خودش جا میده صندوق نداره متاسفانه ولی احتمالا در سری های بعد صندوق دارش هم عرضه میشه. شما میتوانید این ماشین رو با 8.100 عدد عدد طلا بخرید و قیمت فروش به نمایندگی هم $1.115.000 صفر تا صد این ماشین 4 ثانیه هستش و یکی از قدرتمند ترین ماشین های شرکت ArSaCiA هست. حالا بریم سراغ خود ماشین و عکس های لو رفته از این ماشین قدرتمند. این ماشین برای افراد ثروتمند توصیه می شود و اینکه غصه نخورید گیم بزنید. تن تون سالم دلتون خوش لب تون خندون . 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 ارزونه که نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsasafavi ارسال شده در December 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 پس برای من بخر اگه ارزونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Whiskey ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 نقل قول ???????# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 سلام به نظر شما این ماشین بهتره تره یا Zr_350? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoVM ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 داداش این صندوقش جلوشه اگه دقت کنی موتور عقبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoVM ارسال شده در January 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2021 قطا bulet اما اگه میتونی بیشتر پول جمع کنی حتما infernus بخر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 سلام بسیار عالی، کوتاه و مفید به ویژه برای بازیکنان تازه وارد. نکته ای که من تجربه کردم از این ماشین، مقاوم ترین ماشین در مقایسه با ماشین های هم رده ی خودش (به نسبت سرعتی که داره) هست، اینفرنوس سرعت بسیار بالایی داره و رانندگی باهاش از همه ی ماشین ها لذت بخش و ساده تره (نظر شخصی) اما ضعیف ترین ماشین بین ماشین های رده بالا هست و برای نابودیش نیاز به یک فوت ساده هست. اگر با پرداخت مکرر بیمه مشکل ندارید توصیه ی من اینفرنوس هست، در غیر این صورت بولت توصیه میشه. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱ در 02:17، parsasafavi گفته است: سلام امروز در این مجله می پردازیم به معرفی ماشین bullet که به تازگی توسط شرکت معروف ArSaCiA به فروش رسیده. این ماشین با قیمت پایه $2.787.500 یکی از گرون ترین ماشین ها هستش که مقاومت سرعت و دور موتور بالایی داره حداکثر سرعتش 203km بر ساعت هست که سرعت بالایی به حساب میاد و 2 نفر رو در خودش جا میده صندوق نداره متاسفانه ولی احتمالا در سری های بعد صندوق دارش هم عرضه میشه. شما میتوانید این ماشین رو با 8.100 عدد عدد طلا بخرید و قیمت فروش به نمایندگی هم $1.115.000 صفر تا صد این ماشین 4 ثانیه هستش و یکی از قدرتمند ترین ماشین های شرکت ArSaCiA هست. حالا بریم سراغ خود ماشین و عکس های لو رفته از این ماشین قدرتمند. این ماشین برای افراد ثروتمند توصیه می شود و اینکه غصه نخورید گیم بزنید. تن تون سالم دلتون خوش لب تون خندون . بیا بریم Bullet بخریم تو ولمون نمیکنی به خدا نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vicious ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 بهترین ماشین از نظر handling بنظرم همین bullet هست نقل قول میگن داغه بازار خیلیا شروع ما پایان خیلیاس این خیلی تلخه واسه خیلیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 من infernus داشتم خود به خود چپ میشه بخاطر همین فروختم Bullet رو تست نکردم نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱ در 13:47، parsasafavi گفته است: سلام امروز در این مجله می پردازیم به معرفی ماشین bullet که به تازگی توسط شرکت معروف ArSaCiA به فروش رسیده. این ماشین با قیمت پایه $2.787.500 یکی از گرون ترین ماشین ها هستش که مقاومت سرعت و دور موتور بالایی داره حداکثر سرعتش 203km بر ساعت هست که سرعت بالایی به حساب میاد و 2 نفر رو در خودش جا میده صندوق نداره متاسفانه ولی احتمالا در سری های بعد صندوق دارش هم عرضه میشه. شما میتوانید این ماشین رو با 8.100 عدد عدد طلا بخرید و قیمت فروش به نمایندگی هم $1.115.000 صفر تا صد این ماشین 4 ثانیه هستش و یکی از قدرتمند ترین ماشین های شرکت ArSaCiA هست. حالا بریم سراغ خود ماشین و عکس های لو رفته از این ماشین قدرتمند. این ماشین برای افراد ثروتمند توصیه می شود و اینکه غصه نخورید گیم بزنید. تن تون سالم دلتون خوش لب تون خندون . ماشین خوبه ولی یک میشه کمتر کنید قیمت کل ماشین سرور رو؟ نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir3212 ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 اگه کسی متوجه شده باشه bullet بهتر از infernus هست. من بگم که اگه کسی bullet داره با infernus مسابقه بده . چون من که bullet داشتم سر ۲۰۰kپول باinfernus مسابقه دادیم چند بار bullet برد. شما هم تست کنین و قدرت bullet رو ببینید، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱ در 13:47، parsasafavi گفته است: داش پولشو بده حتما میخرم نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 ماشین Bullet برای کسایی که مثل آدم رانندگی نمی کنند مناسب هستش من با Infernus مشکلی نداشتم تابحال هربار سوار شدم سالم رسیدم به مقصد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۲ در 11:35، OstadFaraz گفته است: ماشین Bullet برای کسایی که مثل آدم رانندگی نمی کنند مناسب هستش من با Infernus مشکلی نداشتم تابحال هربار سوار شدم سالم رسیدم به مقصد من با هیچکدوم کنار نمیام، تکرار مکرر: بنده وودو سوار هستم. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALoNE4EvER ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱ در 13:47، parsasafavi گفته است: سلام امروز در این مجله می پردازیم به معرفی ماشین bullet که به تازگی توسط شرکت معروف ArSaCiA به فروش رسیده. این ماشین با قیمت پایه $2.787.500 یکی از گرون ترین ماشین ها هستش که مقاومت سرعت و دور موتور بالایی داره حداکثر سرعتش 203km بر ساعت هست که سرعت بالایی به حساب میاد و 2 نفر رو در خودش جا میده صندوق نداره متاسفانه ولی احتمالا در سری های بعد صندوق دارش هم عرضه میشه. شما میتوانید این ماشین رو با 8.100 عدد عدد طلا بخرید و قیمت فروش به نمایندگی هم $1.115.000 صفر تا صد این ماشین 4 ثانیه هستش و یکی از قدرتمند ترین ماشین های شرکت ArSaCiA هست. حالا بریم سراغ خود ماشین و عکس های لو رفته از این ماشین قدرتمند. این ماشین برای افراد ثروتمند توصیه می شود و اینکه غصه نخورید گیم بزنید. تن تون سالم دلتون خوش لب تون خندون . ما که نداریم نقل قول ? ??????? ?? ?????? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.