amirsalar75 ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون در ساعت 22:43 یک خانه را که قرار بود 1دلار بفروشند رو 3.5 فروختند و بعد من بشون گفتم که 3.5 رو پس بده گفت باشه و سوار ماشین خودش شدیم تا بریم بانک که پول رو پس بده ولی ایشون از سرور رفتن و بر نگشتن.من مدرک ندارم ولی درخواست چک لاگ دارم.ایشون اگه قصد پس دادن داشتن به سرور بر میگشتن ولی بر نگشتن لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): لطفا پست رو پاک کنید ویرایش شده December 20, 2020 توسط amirsalar75 اشتباه نوشتاری >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 سلام خدمت ادمین های مربوطه @Meli این بنده خدا رفیقم امیر یک نفر به نام #axmatin ایشون رو به فریب و اصرار برد تا خونش رو به قیمت $1 بفروش و میدانسته مه امیر دستش 3.5 میلیون پول هست امروز من از امیر یک infernus خریدم و امیر هم پول دستش بوده از ادمین مریوطه خواهش مندم لاگ خرید و فروش را چک کنید تا حق این بنده خدا رفیقم زایه نشه این پول با حمت کشی جمع شده. سپاس گذارم NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Liberty ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 @amirsalar75 شکایت شما رد شد، شما فیلد شکایت را درست پر نکرده اید! یک شکایت دیگر درست کنید و فیلد ها را درست پر کنید. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده